Απομακρύνεται η πεντάδα για τον ΠΑΣ

Η ήττα από τον Λεβαδειακό στοίχημα πως μπορεί να αποβεί μοιραία για τον ΠΑΣ Γιάννινα, αφού τον άφησε πέντε βαθμούς πίσω από την 5η θέση της βαθμολογίας και το… τρένο της συμμετοχής στα play offs δείχνει να ξεμακραίνει. Οι Γιαννιώτες προηγήθηκαν στη Λειβαδιά με γκολ του Κόντε, αλλά ο Λεβαδειακός έκανε την ανατροπή στο σκορ και τελικά πήρε τη νίκη με 2-1.

Ο Λεβαδειακός δεν είχε νίκη στα τελευταία 14 παιχνίδια για όλες τις διοργανώσεις, αλλά με τη νίκη του επί του ΠΑΣ πήρε μεγάλη βαθμολογική ανάσα και έκοψε σημαντικούς βαθμούς από την ομάδα του Γιάννη Πετράκη.

Η εικόνα του αγώνα

Ο Πέδρο Κόντε ήταν πρωταγωνιστής σε άλλο ένα παιχνίδι του “’Αγιαξ της Ηπείρου”, αλλά αυτή τη φορά με το γκολ του δεν κατάφερε να χαρίσει βαθμό ή βαθμούς στην ομάδα του. Ο Ισπανός επιθετικός άνοιξε το σκορ για τους Γιαννιώτες στο 23ο λεπτό του αγώνα, αλλά ο Λεβαδειακός ισοφάρισε με τον Βασιλείου λίγα λεπτά πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου.

Με την έναρξη της επανάληψης οι γηπεδούχοι έγιναν πιο απειλητικοί και στο 56ο λεπτό κέρδισαν πέναλτι σε επαφή του Τόνι Σίλβα με τον Κούτρη. Ο Μιλιάζες εκτέλεσε εύστοχα την εσχάτη των ποινών, δίνοντας προβάδισμα στην ομάδα του.

Μετά το 2-1 ο Λεβαδειακός κλείστηκε μαζικά στην άμυνά του και παρά τις προσπάθειές τους οι παίκτες του ΠΑΣ δεν κατάφεραν να πετύχουν το γκολ της ισοφάρισης. Το τελικό 2-1 χάρισε τους τρεις βαθμούς στους γηπεδούχους και απομάκρυνε ακόμη περισσότερο την ομάδα του Γιάννη Πετράκη από την 5η θέση της κατάταξης.

Γιάννης Πετράκης: “Μας αδικεί κατάφορα το αποτέλεσμα

Απογοητευμένος παρουσιάστηκε μετά το τέλος του αγώνα ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννινα, Γιάννης Πετράκης. Ο ίδιος ανέφερε στις δηλώσεις του πως το αποτέλεσμα του αγώνα αδικεί κατάφορα την ομάδα του, αφού ήταν καλύτερη και οι παίκτες της δημιούργησαν πολλές ευκαιρίες για γκολ.

Ακολουθεί η Λάρισα

Πλέον στον ΠΑΣ στρέφονται στην προετοιμασία για τον εκτός έδρας αγώνα με τη Λάρισα, στον οποίο η νίκη είναι μονόδρομος. Κάθε άλλο αποτέλεσμα θα στοιχίσει στους Γιαννιώτες διότι θα χάσουν ακόμη περισσότερο την επαφή τους με την πρώτη πεντάδα της βαθμολογίας και θα πουν αντίο στα όνειρα για συμμετοχή στα play offs.

Αφήστε μια απάντηση