ΠΑΣ Γιάννινα: Επέστρεψαν στις προπονήσεις οι Μπέριος και Ναδάλες

Ο ΠΑΣ Γιάννινα προετοιμάζεται για τον εντός έδρας αγώνα με τον Πανιώνιο, ο οποίος θα διεξαχθεί την ερχόμενη Δευτέρα, στις 19:00.

Ο Γιάννης Πετράκης είδε με ικανοποίηση τους Μπέριο και Ναδάλες να παίρνουν μέρος στις προπονήσεις και όλα δείχνουν πως θα τους συμπεριλάβει στα πλάνα του για τον αγώνα με την ομάδα της Νέας Σμύρνης.

Ο Ναδάλες είχε τραυματιστεί στον αγώνα με τον Ατρόμητο, αλλά ξεπέρασε το πρόβλημα του και το πιθανότερο είναι να ξεκινήσει βασικός στην αναμέτρηση, εκτός κι αν υπάρξει κάποιο απρόοπτο της τελευταίας στιγμής ή ο Γιάννης Πετράκης θελήσει να τον προφυλάξει.

Ο αγώνας του ΠΑΣ με τον Πανιώνιο είναι για την 4η αγωνιστική της Super League. Με νίκη, η ομάδα του Γιάννη Πετράκη θα περάσει στη βαθμολογία την αντίπαλό της και θα αναρριχηθεί στις πρώτες θέσεις της κατάταξης.

Εκτός από τους Μπέριο και Ναδάλες, στις προπονήσεις επέστρεψε και ο Τζημόπουλος, ο οποίος ξεπέρασε το πρόβλημα που αντιμετώπιζε. Ο 31χρονος αμυντικός αναμένεται να βρεθεί στην αποστολή της ομάδας, αλλά η συμμετοχή του θα αποφασιστεί την ημέρα του αγώνα.

Φυσικά, εκτός από τις επιστροφές, υπάρχουν και παίκτες που θα μείνουν στα… πιτς για τον αγώνα με τον Πανιώνιο. Πιο συγκεκριμένα, ο Γιάννης Πετράκης δεν μπορεί να υπολογίζει στους Νικολιά, Κόντε και Ροντρίγκες, αφού και οι τρεις αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών και δεν είναι σε κατάσταση να αγωνιστούν.

Ο Χουάν Μόντες έδειξε την αγάπη του προς το ΠΑΣ

Ο Χουάν Μόντες στοίχημα πως ήταν ένας από τους καλύτερους παίκτες που φόρεσαν τη φανέλα του ΠΑΣ Γιάννινα και έγραψε τη δική του ιστορία με την ομάδα της Ηπείρου.

Ο Αργεντινός παλαίμαχος ποδοσφαιριστής έκανε μία ανάρτηση σε Μέσο Κοινωνικής Δικτύωσης και σε αυτή ανέφερε πως θα έδινε και το ένα του… πόδι για να φορέσει ξανά τη φανέλα του ΠΑΣ Γιάννινα με το νούμερο “8”.

Από την πλευρά του ΠΑΣ, έστειλαν στον Αργεντινό μία φανέλα με το όνομά του και ανέβασαν ένα σχετικό μήνυμα σε Μέσο Κοινωνικής Δικτύωσης για την προσφορά του και για την αγάπη που δείχνει ακόμη στην ελληνική ομάδα.

Η ανάρτηση του ΠΑΣ:

Μας συγκίνησε η ανάρτηση που έκανε ο Chiche Montez, στην οποία υπάρχει η καινούργια φανέλα της ομάδας μας, αλλά και ένα μήνυμα… χωρίς προηγούμενο, στο οποίο γράφει με λατινικούς χαρακτήρες και όπως θυμάται τα ελληνικά: “Για να φορέσω σήμερα το «οκτών» αυτής της φανέλας, θα έδινα μέχρι και το ένα πόδι μου”.

Για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νέοι”!

Δείτε την ανάρτηση του ΠΑΣ

Αφήστε μια απάντηση