1-1 στους Ζωσιμάδες ο ΠΑΣ

Μπορεί να μην έφτασε στη νίκη απέναντι στον Πανιώνιο, αλλά ο ΠΑΣ κατάφερε να πάρει το βαθμό της ισοπαλίας (βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 49ο λεπτό) στον αγώνα των “Ζωσιμάδων” και να συνεχίσει την αήττητη πορεία του στο πρωτάθλημα.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στην πρώτη ευκαιρία τους στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά οι Γιαννιώτες έβγαλαν αντίδραση, έφτασαν στην ισοφάριση με γκολ του Χαλκιαδάκη στο 57΄και στοιχηματίζουμε πως θα μπορούσαν να πάρουν τη νίκη αν ήταν πιο ομαδικοί στην τελική προσπάθεια.

Αστόχησαν οι Καρανίκας και Γιάκος

Στο πρώτο ημίχρονο οι γηπεδούχοι ήταν πιο απειλητικοί και θα μπορούσαν να είχαν πάρει κεφάλι στο σκορ, αν οι Καρανίκας και Γιάκος τελείωναν σωστά τις επιθετικές τους προσπάθειες.

Ο Πανιώνιος είχε μεν τη κατοχή με το μέρος του, αλλά σε καμία περίπτωση δεν απείλησε σοβαρά την εστία του Βελλίδη.

Γκολ με το… καλημέρα

Τέσσερα λεπτά μετά την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, ο Πανιώνιος σκόραρε με τον Μασούρα, στην πρώτη ευκαιρία που δημιούργησε στην επανάληψη.

Αρχικά οι γηπεδούχοι αγχώθηκαν, αλλά πήραν τα ηνία του αγώνα και έφτασαν στην ισοφάριση στο 57΄ με γκολ του Μπρούνο Χαλκιαδάκη.

Το 1-1 παρέμεινε μέχρι και το τελικό σφύριγμα του διαιτητή του αγώνα, παρά το γεγονός πως ο Πανιώνιος έπαιζε με παίκτη λιγότερο από το 87ο λεπτό της αναμέτρησης.

Γιάννης Πετράκης: “Το πάθος να είναι οδηγός μας για τη συνέχεια”

Ο Γιάννης Πετράκης δήλωσε πως έμεινε ευχαριστημένος από την εικόνα που έδειξαν οι ποδοσφαιριστές της ομάδας του και από το γεγονός πως έπαιξαν με πάθος και έκαναν κατάθεση ψυχής για να ανατρέψουν το σκορ.

Ο προπονητής του ΠΑΣ ανέφερε πως στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα του είχε αρκετές ευκαιρίες για γκολ και τόνισε πως αυτό ήταν πολύ θετικό στοιχείο, αφού είχε απέναντί της μία ποιοτική ομάδα. Παρόλα αυτά, ανέφερε πως το γρήγορο γκολ του Πανιωνίου στο δεύτερο ημίχρονο έριξε την ψυχολογία των παικτών, αλλά οι τελευταίοι κατάφεραν να ανατρέψουν την κατάσταση και να πάρουν έναν πολύ σημαντικό βαθμό.

Ο Γιάννης Πετράκης δήλωσε πως οι παίκτες θα πρέπει να έχουν ως οδηγό για τη συνέχεια το πάθος και την μαχητικότητα που έδειξαν στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο.

Αφήστε μια απάντηση