ΠΑΣ Γιάννινα: Συνάντηση με Ναδάλες

Οι άνθρωποι του ΠΑΣ Γιάννινα επιθυμούν να κάνουν μία συνάντηση με τον Φόνσι Ναδάλες προκειμένου να ξεκαθαρίσουν την θέση τους. Ο Ναδάλες είχε καταθέσει προσφυγή σε βάρος του ΠΑΣ, την προηγούμενη εβδομάδα, και ζητούσε τόσο τα χρήματα που του οφείλονται όσο και την ελευθέρας του. Μάλιστα, ο Ισπανός αμυντικός είναι ο δεύτερος παίκτης του ΠΑΣ, για φέτος, που κατέθεσε προσφυγή προς την ομάδα του. Η πρώτη προσφυγή σε βάρος της ομάδας των Ιωαννίνων “ήρθε” από τον Κοζορώνη.

Ο Ναδάλες αυτή την περίοδο βρίσκεται στην χώρα του, καθώς ο τεχνικός της ομάδας, Γιάννης Πετράκης, είχε δώσει σε όλους τους παίκτες ρεπό για να περάσουν τις γιορτινές μέρες με τις οικογένειές τους. Ο Ναδάλες θα επιστρέψει την Παρασκευή στην Ελλάδα και οι άνθρωποι του ΠΑΣ θα επιδιώξουν να έχουν μία συνάντηση με τον παίκτη. Εκεί στοιχηματίζουμε πως θα προσπαθήσουν να πείσουν τον παίκτη να αποσύρει την προσφυγή που έχει καταθέσει και θα του προτείνουν να έρθουν σε συμβιβασμό. Επίσης, θα κάνουν τα πάντα προκειμένου ο παίκτης να συνεχίσει να βρίσκεται στην ομάδα, καθώς αποτελεί ένα από τα πιο βασικά γρανάζια στην εφετινή πορεία του ΠΑΣ.

Από την άλλη ο Ναδάλες έχει αρκετές προτάσεις στα χέρια του. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Απόλλωνας Σμύρνης γνωρίζοντας την κατάσταση που επικρατεί μεταξύ του παίκτη και την ομάδας, έχει έρθει ήδη σε επαφή με τον Ισπανό αμυντικό. Οι δύο πλευρές τα έχουνε βρει σε όλα, με τον Ναδάλες να κρατάει την αρχική του στάση και να περιμένει να μείνει ελεύθερος για να “κλείσει” στον Απόλλωνα.

Στην Χάμιλτον ο Κοζορώνης

Στην σκωτσέζικη Χάμιλτον αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του ο Χρυσοβαλάντης Κοζορώνης. Ο πρώην μέσος του ΠΑΣ, οποίος είχε καταθέσει και αυτός προσφυγή κατά του ΠΑΣ, αναμένεται να ανακοινωθεί μέχρι το τέλος της εβδομάδας, από την Χάμιλτον. Ο Κοζορώνης έμεινε ελεύθερος από την ομάδα των Ιωαννίνων και έχει συμφωνήσει σε όλα με την ομάδα από την Σκωτία.

Δούλεψε στην φυσική κατάσταση ο Πετράκης

Κατά τα άλλα, οι παίκτες του ΠΑΣ επέστρεψαν, την Πέμπτη, στις προπονήσεις της ομάδας. Στην προπόνηση ο προπονητής του ΠΑΣ, Γιάννης Πετράκης, έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στην φυσική κατάσταση των ποδοσφαιριστών του, θέλοντας να τους επαναφέρει σε αγωνιστικούς ρυθμούς.

Αφήστε μια απάντηση