Αλλαγή δεδομένων με Κόντε στον ΠΑΣ Γιάννινα

Και εκεί που όλοι θα στοιχημάτιζαν στο ότι ο Πέδρο Κόντε δύσκολα θα συνεχίσει την καριέρα του στον ΠΑΣ Γιάννινα, τα δεδομένα φαίνεται πως άλλαξαν ριζικά.

Παρά το γεγονός ότι ο 30χρονος επιθετικός ήταν μία ανάσα από το να βρεθεί στη Σαουδική Αραβία, όπου τον πολιορκούσαν δύο ομάδες, εν τέλει η μεταγραφή του δεν προχώρησε. Έπειτα ήταν στο στόχαστρο, τόσο της Ατλέτικο Νασιονάλ όσο και της Τζούνιορ Ντε Μπαρανκουίγια, αμφότερες ομάδες από την Κολομβία.

Η Ατλέτικο Νασιονάλ την περασμένη σεζόν κατέκτησε το Απερτούρα και σε μερικό διάστημα θα ριχτεί στη μάχη για το Κλαουζούρα. Βρίσκεται στην αναζήτηση ενός επιθετικού με το όνομα του Κόντε να ήταν στην κορυφή της σχετικής της λίστας. Ωστόσο, η πρόταση που έκανε απορρίφθηκε από την ομάδα των Ιωαννίνων, η οποία την θεώρησε αρκετά χαμηλή.

Τις περασμένες ημέρες, ο Ισπανός είχε συνάντηση με τον πρόεδρο της ομάδας, Γιώργο Χριστοβασίλη. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα και οι δύο πλευρές μίλησαν για το μέλλον του Κόντε στην ομάδα. Το κλίμα κατά τη διάρκεια αυτής ήταν αρκετά θετικό και αμφότεροι συμφώνησαν και τη νέα χρονιά να πορευτούν μαζί.

Πλέον, η μόνη περίπτωση να αποχωρήσει ο Πέδρο Κόντε από τον “Άγιαξ της Ηπείρου” είναι να φτάσει στα γραφεία της διοίκησης μία πρόταση που θα υπερκαλύπτει τη ρήτρα του. Έτσι, ο ΠΑΣ θα κρατήσει στο ρόστερ του τον καλύτερό του παίκτη και πρώτου σκόρερ της ομάδας την περασμένη σεζόν.

Αναχώρησε για Καρπενήσι

Ο ΠΑΣ Γιάννινα ολοκλήρωσε το πρώτο στάδιο προετοιμασίας που διεξήχθη στο ΠΕΑΚΙ. Πλέον, η αποστολή της ομάδας θα αναχωρήσει με προορισμό το Καρπενήσι όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο.

Ο προπονητής της ομάδας, Γιάννης Πετράκης, συμπεριέλαβε συνολικά 30 παίκτες να μετέχουν σε αυτή. Η αποστολή αποτελείται από τους Βελλίδη, Κάστρο, Ντόλοβατς, Νικολιά, Πήλιο, Κούζικ, Βενετικίδη, Βασιλάκη, Μπετρά, Λουκίνα, Λέο, Μιχαήλ, Ξυδά, Λίλα, Περιστερίδη, Κακούμπα, Τσικάρσκι, Βιντάλ, Τζημόπουλο, Αποστολόπουλο, Λιάσο, Γώγο, Παπαϊωάννου, Σκόνδρα, Μπουκουβάλα, Παμλίδη, Σιόντη, Γιάκο, Παπαδόπουλο και Πέδρο Κόντε, ο οποίος υπολογίζεται κανονικά.

Η ομάδα των Ιωαννίνων θα δώσει την πρώτη της φιλική αναμέτρηση την Τρίτη με αντίπαλο την Λάρισα.

Αφήστε μια απάντηση