Θετικό το πρώτο τεστ για τον ΠΑΣ Γιάννινα

Την πρώτη του φιλική αναμέτρηση έδωσε ο ΠΑΣ Γιάννινα. Ο “Άγιαξ της Ηπείρου” ήρθε αντιμέτωπος με την Λάρισα στο ματς που πραγματοποιήθηκε στο Καρπενήσι. Το παιχνίδι έγινε την Τρίτη 12 Ιουλίου και η ομάδα των Ιωαννίνων επικράτησε με σκορ 1-0. Το μοναδικό τέρμα της συνάντησης σημείωσε ο Νικολιάς στο 9ο λεπτό.

Μπορεί το ματς να έγινε για να ξεμουδιάσουν οι παίκτες και των δύο ομάδων από τις συνεχόμενες προπονήσεις αλλά το πρώτο δείγμα γραφής του ΠΑΣ θα στοιχημάτιζε κανείς πως ήταν θετικό. Ο τεχνικός του συλλόγου, Γιάννης Πετράκης, χρησιμοποίησε το 4 – 4 – 2 και στα δύο ημίχρονα.

Το ανεπίσημο ντεμπούτο τους με την φανέλα του ΠΑΣ πραγματοποίησαν οι Κούζικ, Σιόντης, Κακούμπα και Λουκίνας. Αντίθετα δεν αγωνίστηκε καθόλου ο Κόντε, ο οποίος είδε το ματς από την κερκίδα και το μέλλον του στην ομάδα παραμένει εξαιρετικά αμφίβολο.

Όσον αφορά την εξέλιξη του παιχνιδιού, στο πρώτο μέρος ο ΠΑΣ Γιάννινα ήταν κυρίαρχος, είχε τον έλεγχο του ματς, την κατοχή της μπάλας και ήταν αυτός που δημιουργούσε επικίνδυνες στιγμές. Μάλιστα κατάφερε να βρεθεί μπροστά στο σκορ στο 9ο λεπτό έπειτα από σουτ του Νικολιά.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο ποδοσφαιριστές των Ιωαννίνων έριξαν τον ρυθμό τους με αποτέλεσμα η Λάρισα να ισορροπήσει τον αγώνα. Στο 52ο λεπτό, ο Γκοΐκοβιτς έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Περιστερίδη όμως το τέρμα του ακυρώθηκε για φάουλ που έκανε ο ίδιος στον Λίλα. Στη συνέχεια δεν σημειώθηκε κάποια καλή ευκαιρία και ο ΠΑΣ έφυγε νικητής από το φιλικό.

Στο πρώτο ημίχρονο ο κύριος Πετράκης ξεκίνησε με τον Βελλίδη στο τέρμα, η τετράδα των αμυντικών αποτελούταν από τους Μιχαήλ, Κακούμπα, Αποστολόπουλο και Γώγο. Στο χώρο του κέντρου αγωνίστηκαν οι Σιόντης, Παπαδόπουλος, Λιάσος και Νικολιάς και στην επίθεση οι Ξύδας και Γιάκος.

Στην επανάληψη χρησιμοποιήθηκαν οι Περιστερίδης, Πήλιος, Ντόλοβατς, Τζημόπουλος, Λίλα, Τσικάρσκι, Μπουκουβάλας, Μπάρος, Λουκίνας, Σκόνδρας και Κούζικ.

Κλείνει Καστίγιο

Κοντά στην απόκτηση του Ρουμπίγιο Καστίγιο βρίσκεται ο ΠΑΣ Γιάννινα. Οι δύο πλευρές βρίσκονται σε συνεχή επικοινωνία και η μεταγραφή του βρίσκεται στην τελική της ευθεία. Μάλιστα σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο παίκτης αναμένεται να έρθει στη χώρα μας μέχρι την Παρασκευή προκειμένου αρχικά να ανακοινωθεί και στη συνέχεια να μεταβεί στο Καρπενήσι για να ενσωματωθεί με την υπόλοιπη ομάδα.

Ο Καστίγιο είναι 27 ετών, κατάγεται από την Ονδούρα και αγωνίζεται στην κορυφή της επίθεσης. Την περασμένη σεζόν έπαιξε στο πρωτάθλημα της πατρίδας του για λογαριασμό της Μοτάγκουα. Μάλιστα αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ. Ακόμη είναι διεθνής με την εθνική Ονδούρας, με την οποία σε δέκα ματς έχει σημειώσει τέσσερα τέρματα. Γενικά στην ποδοσφαιρική του καριέρα έχει καταγράψει 247 εμφανίσεις και έχει βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα 108 φορές.

Ο ίδιος προορίζεται για αντικαταστάτης του Πέδρο Κόντε, ο οποίος όπως όλα δείχνουν τελικά θα αποτελέσει παρελθόν.

Αφήστε μια απάντηση