Φουλ για πρωτιά ο ΠΑΣ Γιάννινα

Ο ΠΑΣ Γιάννινα φιλοξενήθηκε στο Περιστέρι από τον Ατρόμητο για την πρώτη αγωνιστική των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδας. Ο “Άγιαξ της Ηπείρου” πήρε σπουδαίο διπλό με σκορ 1-2 και έβαλε τις βάσεις για την πρωτιά του ομίλου. Σκόρερ για την ομάδα των Ιωαννίνων ήταν ο Ξυδάς και ο Κρίζμαν.

Ο ΠΑΣ έχασε πέναλτι με τον Κρίζμαν στο 20ο λεπτό, ενώ τελείωσε τον αγώνα με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής με δεύτερη κάρτα του Σιόντη. Ο τεχνικός της ομάδας, Γιάννης Πετράκης, είδε τους παίκτες του να πατάνε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο στη μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης και να παίρνουν δίκαια τη νίκη.

Ο Έλληνας προπονητής χρησιμοποίησε αρκετούς παίκτες, οι οποίοι δεν είχαν αρκετό χρόνο συμμετοχής στα προηγούμενα ματς.

Όσον αφορά την εξέλιξη του παιχνιδιού, ο ΠΑΣ μπήκε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και στην πρώτη του κλασική ευκαιρία άνοιξε το σκορ. Συγκεκριμένα στο 18ο λεπτό, ο Κούζικ έδωσε στον Γιάκο, αυτός με τη σειρά του στον Κρίζμαν, ο οποίος έκανε το σουτ στην κίνηση και σημείωσε το 0-1. Στο 20ο λεπτό, η ομάδα των Ιωαννίνων κέρδισε πέναλτι έπειτα από χέρι του Καρασαλίδη. Ο Κρίζμαν ανέλαβε την ευθύνη, όμως ο Θεοδωράκης επέλεξε τη σωστή γωνία και το απομάκρυνε. Στο 22ο λεπτό το σουτ του Γιαννούλη σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Νεοφύτου. Στο 34΄ ο Μπρούνο έκανε το σουτ αλλά ο Νεοφύτου το απέκρουσε. Στο 37΄ ο Μπρούνο έκανε το γύρισμα, η μπάλα έφτασε στον Κωτσόπουλο, ο οποίος έκανε το σουτ αλλά αυτό κατέληξε στο αριστερό δοκάρι του ΠΑΣ. Στη συνέχεια της φάσης, ο Μούγιακιτς έκανε το σουτ όμως ο Νεοφύτου πραγματοποίησε εντυπωσιακή επέμβαση και απομάκρυνε σε κόρνερ. Στο 40ο λεπτό, μετά από εντυπωσιακή μπαλιά του Κούζικ, η μπάλα έφτασε στον Ξύδα και αυτός με δυνατό σουτ πέτυχε το 0-2.

Η πρώτη φάση της επανάληψης έγινε στο 62ο λεπτό, όταν ο Γιαννούλης προσπάθησε να σκοράρει με απευθείας εκτέλεση κόρνερ, όμως ο Νεοφύτου αντέδρασε σωστά και απομάκρυνε τον κίνδυνο. Δύο λεπτά μετά, ο γκολκίπερ του ΠΑΣ απομάκρυνε το σουτ του Μπρούνο. Στο 76ο λεπτό, μετά από κόρνερ του Γιαννούλη, ο Κουλούρης με κεφαλιά μείωσε σε 1-2. Στο 79΄ το σουτ του Ουγκράι πέρασε ελάχιστα άουτ. Στο 89΄ ο Χατζηισαΐας έπιασε την κεφαλιά όμως ο Νεοφύτου με εντυπωσιακό τρόπο του είπε “όχι”.

Ο κύριος Πετράκης χρησιμοποίησε τους Νεοφύτου, Αποστολόπουλο ( 62΄ Μπουκουβάλα ), Σιόντη, Κούζικ, Ευαγγέλου, Μιχαήλ, Ξυδά ( 55΄ Σκόνδρα ), Κακούμπα, Κάστρο, Γιάκο ( 75΄ Αθανασιάδη ) και Κρίζμαν.

Επιστροφή στο πρωτάθλημα

Πλέον στον ΠΑΣ Γιάννινα επικεντρώνονται στην αναμέτρηση που ακολουθεί με τον Παναθηναϊκό εκτός έδρας στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League. Η αναμέτρηση είναι προγραμματισμένη για το Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου και θα ξεκινήσει στις 19:00 ώρα Ελλάδας.

Η ομάδα των Ιωαννίνων στοίχημα πως είναι αρκετά ανεβασμένη τόσο ψυχολογικά όσο και αγωνιστικά καθώς μετράει τρεις σερί νίκες. Ο προπονητής του συλλόγου αναμένεται να επαναφέρει στην αρχική ενδεκάδα τους Βελλίδη, Τζημόπουλο και Λέο.

Αφήστε μια απάντηση