ΠΑΣ Γιάννινα: Με Σκόνδρα και Παμλίδη στην Τρίπολη

Ο ΠΑΣ Γιάννινα αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Αστέρα Τρίπολης στο ματς που θα ανοίξει την αυλαία της 13ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League. Η αναμέτρηση μεταξύ των δύο ομάδων είναι προγραμματισμένη για το Σάββατο 8 Δεκεμβρίου και θα ξεκινήσει στις 17:15 ώρα Ελλάδος.

Ο “Άγιαξ της Ηπείρου” την αγωνιστική που μας πέρασε αναδείχθηκε ισόπαλος εντός έδρας με αντίπαλο τον ΟΦΗ με σκορ 1-1. Η ομάδα των Ιωαννίνων παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ, κατάφερε να αντιδράσει και χάρη σε τέρμα του Αθανασιάδη να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας. Έτσι ο ΠΑΣ βρίσκεται στην 13η θέση της βαθμολογίας με έντεκα βαθμούς.

Από την άλλη, ο Αστέρας Τρίπολης την περασμένη αγωνιστική επικράτησε εκτός έδρας του Λεβαδειακού με σκορ 0-2. Ο σύλλογος της Τρίπολης βρίσκεται στην ενδέκατη θέση του βαθμολογικού πίνακα με δώδεκα πόντους.

Διαιτητής του αγώνα του Σαββάτου θα είναι ο κύριος Κομίνης από το σύνδεσμο Θεσπρωτίας. Ο κύριος Κομίνης θα έχει βοηθούς τον Καραγκιζόπουλο από το σύνδεσμο Ημαθίας και τον Παπαδάκη από το σύνδεσμο Ηρακλείου. Τέταρτος θα είναι ο Φωτιάς από την Πέλλα και παρατηρητής ο Νικολακόπουλος από την Αθήνα.

Για το παιχνίδι που ακολουθεί, ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννινα μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Απόστολου Σκόνδρα και του Γιώργου Παμλίδη. Αμφότεροι το περασμένο διάστημα είχαν ενσωματωθεί στην Εθνική Ενόπλων Δυνάμεων για την αναμέτρηση εναντίον της Γερμανίας. Η Εθνική Ενόπλων επικράτησε της αντίστοιχης της Γερμανίας με 1-2 και προκρίθηκε στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου CISM. Τόσο ο Σκόνδρας όσο και ο Παμλίδης μπήκαν ως αλλαγή στο συγκεκριμένο ματς.

Οι δύο παίκτες ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους και επέστρεψαν στα Γιάννενα όπου και πήραν μέρος κανονικά σε ολόκληρο το πρόγραμμα της τελευταίας προπόνησης. Και οι δύο έθεσαν τους εαυτούς τους στη διάθεση του κυρίου Πετράκη και θα δώσουν κανονικά το παρών στην αναμέτρηση που ακολουθεί.

Από εκεί και πέρα ο Αποστολόπουλος δεν πήρε μέρος στην προπόνηση καθώς συνέχισε το ατομικό πρόγραμμα που ακολουθεί. Η συμμετοχή του στο παιχνίδι του Σαββάτου είναι εξαιρετικά αμφίβολη και ο κύριος Πετράκης θα αποφασίσει τελευταία στιγμή εάν θα αγωνιστεί. Πάντως με τα τωρινά δεδομένα θα στοιχηματίζαμε πως οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος του.

Κατά τα άλλα ο τεχνικός του ΠΑΣ θα έχει στη διάθεσή του όλους τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές του καθώς κανείς από αυτούς δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα τραυματισμού.

Αφήστε μια απάντηση