ΠΑΣ Γιάννινα: Η τύχη του γύρισε την πλάτη

Ο ΠΑΣ Γιάννινα αντιμετώπισε εκτός έδρας τον Αστέρα Τρίπολης για την 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League. Παρότι ο “Άγιαξ της Ηπείρου” ήταν ανώτερος στην μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης, μίλησε ο άγραφος νόμος του ποδοσφαίρου και γνώρισε την ήττα με σκορ 1-0. Το μοναδικό τέρμα της συνάντησης πέτυχε ο Φερνάντες στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού.

Ο προπονητής του ΠΑΣ, Γιάννης Πετράκης, είδε τους ποδοσφαιριστές του να είναι καλύτεροι στο μεγαλύτερο διάστημα, ωστόσο ο τερματοφύλακας του Αστέρα, Παπαδόπουλος, και η τύχη τους γύρισε την πλάτη με συνέπεια να μην καταφέρουν να σκοράρουν.

Όσον αφορά την εικόνα της αναμέτρησης, η πρώτη καλή στιγμή του παιχνιδιού σημειώθηκε στο 8ο λεπτό όταν μετά από σέντρα του Αποστολόπουλου, ο Κρίζμαν έκανε την προβολή όμως ο Παπαδόπουλος απομάκρυνε σε κόρνερ. Στο 14ο λεπτό μετά από γύρισμα του Κρίζμαν, ο Ξύδας έκανε το σουτ αλλά η μπάλα βρήκε στον Αθανασιάδη και πέρασε άουτ. Στο 16ο λεπτό μετά από σέντρα του Μπουκουβάλα, ο Κρίζμαν έκανε το διαγώνιο σουτ αλλά η μπάλα πέρασε άουτ. Στο 21ο λεπτό το σουτ του Καλτσά πέρασε άουτ. Στο 23ο λεπτό, μετά από γύρισμα του Γιάκου, ο Βλάχος παραλίγο να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του όμως για καλή του τύχη αυτή πέρασε ελάχιστα άουτ. Στο 41ο λεπτό ο Κρίζμαν έβγαλε σε θέση τετ α τετ τον Αθανασιάδη, αυτός έκανε το σουτ αλλά ο Παπαδόπουλος το απομάκρυνε. Με το σκορ στο 0-0 ολοκληρώθηκε το πρώτο μέρος.

Η πρώτη φάση της επανάληψης έγινε στο 47ο λεπτό όταν ο Παπαδόπουλος μπλόκαρε την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Γιάκου. Δύο λεπτά αργότερα το σουτ του Μανιά πέρασε ελάχιστα άουτ. Στο 65ο λεπτό μετά από πάσα του Φερνάντες, ο Κώτσιρας μπήκε στην περιοχή του ΠΑΣ, έκανε το σουτ αλλά η μπάλα πέρασε πάνω από την εστία. Στο 76ο λεπτό ο Κρίζμαν μετά από εξαιρετική ατομική προσπάθεια έκανε το σουτ αλλά ο Παπαδόπουλος το απομάκρυνε σε κόρνερ. Στο 90ο λεπτό μετά από σέντρα του Καλτσά, ο Φερνάντες με σουτ στην κίνηση σημείωσε το 1-0.

Ο κύριος Πετράκης παρέταξε την ομάδα του με τους Βελλίδη, Αποστολόπουλο, Ξύδα ( 88΄ Μυστακίδη ), Τζημόπουλο, Μπουκουβάλα, Σιόντη ( 83΄ Σκόνδρα ), Μιχαήλ, Κρίζμαν, Γιάκο ( 63΄ Παμλίδη ), Νικολιά και Αθανασιάδη.

Αφήστε μια απάντηση