Αρκετά προβλήματα στον ΠΑΣ Γιάννινα

Ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννινα, Αργύρης Γιαννίκης, είχε δώσει στους ποδοσφαιριστές του πενθήμερο ρεπό προκειμένου να περάσουν τις διακοπές των Χριστουγέννων με τα οικεία τους πρόσωπα αλλά και να ξεκουραστούν ώστε να γεμίσουν τις μπαταρίες τους ενόψει της δύσκολης και απαιτητικής συνέχειας που ακολουθεί.

Το ρεπό ολοκληρώθηκε και άπαντες επέστρεψαν σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων προκειμένου να ξεκινήσουν την προετοιμασία τους για την εκτός έδρας αναμέτρηση που έπεται με αντίπαλο τον Απόλλωνα Λάρισας.

Ωστόσο από την τελευταία προπόνηση απουσίαζαν πέντε ποδοσφαιριστές. Ο λόγος για τους Αλέξανδρο Νικολιά, Χρήστο Ελευθεριάδη, Λάσα Σεργκελασβίλι, Παύλο Γροσδάνη και Βλάντισλαβ Νάουμετς.

Οι πέντε ποδοσφαιριστές πήραν μέρος σε ατομικό πρόγραμμα για να ξεπεράσουν το συντομότερο δυνατό τα προβλήματα τραυματισμού που αντιμετωπίζουν. Η συμμετοχή τους στον αγώνα με τον Απόλλωνα Λάρισας στοίχημα πως είναι εξαιρετικά αμφίβολη και μόνο οι Γροσδάνης και Νάουμετς έχουν μέχρι στιγμής πιθανότητες για να δώσουν το παρών στην αποστολή.

Επίσης από την τελευταία προπόνηση απουσίαζαν και οι Λευτέρης Χουτεσιώτης και Αλέξανδρος Καρτάλης. Αμφότεροι είχαν εξασφαλίσει μία μέρα επιπλέον άδειας και τις επόμενες ημέρες θα μπούνε σε κανονικούς ρυθμούς.

Από την άλλη, κανονικά προπονήθηκε ο Απόστολος Σκόνδρας. Ο 31χρονος κεντρικός αμυντικός το τελευταίο διάστημα ταλαιπωρήθηκε από πρόβλημα στο χέρι του  και για το λόγο αυτό του τοποθετήθηκε νάρθηκας. Ο αρχηγός του ΠΑΣ παρά το γεγονός ότι φέρει ακόμη τον νάρθηκα γυμνάστηκε σε φουλ ρυθμούς και υπολογίζεται κανονικά για το ματς που ακολουθεί.

Κατά τα άλλα, ο κύριος Γιαννίκης είχε όλους τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές στη διάθεσή του αφού κανείς άλλος μέχρι στιγμής δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα τραυματισμού.

Ο “Άγιαξ της Ηπείρου” δεν έχει την πολυτέλεια να ξεκουραστεί πολλές ημέρες, μιας και το πρόγραμμα του Ιανουαρίου είναι ιδιαίτερα φορτωμένο και συμπεριλαμβάνει σημαντικά παιχνίδια που θα καθορίσουν σε μεγάλο βαθμό τη φετινή πορεία. Επίσης έχει και τις δύο αναμετρήσεις με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό για το Κύπελλο Ελλάδος.

Στα της προπόνησης, ο κύριος Γιαννίκης έριξε το βάρος στη φυσική κατάσταση των παικτών του μέσα από ασκήσεις ενεργοποίησης. Έπειτα οι παίκτες του πήραν μέρος στο καθιερωμένο οικογενειακό διπλό που έγινε στο μισό γήπεδο.

Αφήστε μια απάντηση