Κύμα αποχωρήσεων στον ΠΑΣ Γιάννινα

Μπορεί η σεζόν να ξεκίνησε με όνειρα και φιλοδοξίες στον ΠΑΣ Γιάννινα, ωστόσο η χρονιά στοίχημα πως δεν εξελίσσεται όπως την περίμεναν…  Το καλοκαίρι η διοίκηση του “Άγιαξ της Ηπείρου” είχε βάλει σαν στόχο να βρεθεί η ομάδα στην πρώτη εξάδα του πρωταθλήματος και να κυνηγήσει την έξοδό της στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Όμως τα αποτελέσματα δεν ήταν τα καλύτερα δυνατά με συνέπεια ο σύλλογος να δίνει τη δική του μάχη για την παραμονή του στη μεγάλη κατηγορία.

Το περασμένο καλοκαίρι, ο ΠΑΣ απέκτησε πολλούς παίκτες προκειμένου να ενισχύσει το ρόστερ του όμως λίγοι από αυτούς απέδωσαν τα αναμενόμενα. Έτσι η διοίκηση αποφάσισε να μειώσει τον αριθμό των παικτών που αποτελούν το ρόστερ και να αποδεσμεύσει αρκετά νέα πρόσωπα.

Την αρχή έκαναν οι Γιάννης Μυστακίδης και Γιώργος Παπαϊωάννου, οι οποίοι έχουν ήδη “χαιρετίσει” την ομάδα των Ιωαννίνων.

Όσον αφορά τον Γιάννη Μυστακίδη, ο ΠΑΣ τον απέκτησε το περασμένο καλοκαίρι ως δανεικό για ένα χρόνο από τον ΠΑΟΚ. Στον 24χρονο επιθετικό, οι άνθρωποι της ομάδας έβλεπαν έναν φορ που θα τους έδινε λύση στο σκοράρισμα και θα βοηθούσε το σύλλογο στο εύκολο γκολ. Ωστόσο τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως τα περίμεναν. Ο νεαρός φορ κατέγραψε μόλις 10 συμμετοχές, τις περισσότερες ερχόμενος από τον πάγκο, και σημείωσε μόλις ένα τέρμα. Η απόδοσή του στον αγωνιστικό χώρο δεν ήταν και η καλύτερη δυνατή με συνέπεια η διοίκηση του “Άγιαξ της Ηπείρου” να βάλει πρόωρο τέλος στο δανεισμό του και τον παίκτη να επιστρέφει στον ΠΑΟΚ.

Επίσης, ο Γιώργος Παπαϊωάννου είχε αποκτηθεί το καλοκαίρι που μας πέρασε έπειτα από το σοβαρό τραυματισμό που είχε υποστεί ο Κωνσταντίνος Περιστερίδης. Ο 20χρονος γκολκίπερ δεν κατάφερε να βρει χώρο στο ρόστερ, καθώς αποτέλεσε τον τρίτο κατά σειρά τερματοφύλακα, με αποτέλεσμα να μπει πρόωρο τέλος στη συνεργασία του με τον ΠΑΣ. Ο Παπαϊωάννου έμεινε ελεύθερος και πλέον βρίσκεται στην αναζήτηση νέας ποδοσφαιρικής στέγης.

Το κύμα αποχωρήσεων στον σύλλογο αναμένεται να συνεχιστεί καθώς πέραν των Μυστακίδη και Παπαϊωάννου σειρά τις επόμενες ημέρες παίρνουν οι Όρεστ Κούζικ, Γιάννης Λουκίνας και Έντβιν Φάμπρι Κάστρο, οι οποίοι θα κληθούν να περάσουν από τα γραφεία της ΠΑΕ για να λύσουν τα συμβόλαιά τους.

Αφήστε μια απάντηση