Πατάει χορτάρι ο ΠΑΣ Γιάννινα

Αντίστροφα μετράνε οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ Γιάννινα για την επιστροφή τους σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων. Η καθημερινότητα επιστρέφει στον “Άγιαξ της Ηπείρου” και οι παίκτες θα μπούνε σταδιακά στις προπονήσεις ώστε να αποκτήσουν ξανά το χαμένο αγωνιστικό τους ρυθμό.

Στην πόλη των Ιωαννίνων βρίσκεται η πλειοψηφία των παικτών, ενώ τις επόμενες ημέρες αναμένεται να πάρουν και οι υπόλοιποι το δρόμο της επιστροφής. Αρχικά άπαντες θα υποβληθούν σε διαγνωστικό έλεγχο για την πανδημία του κοροναϊού και στη συνέχεια θα πραγματοποιηθεί ιατρικός έλεγχος των μελών.

Ήδη στα Γιάννενα βρίσκονται οι περισσότεροι Έλληνες ποδοσφαιριστές. Ο λόγος για τους Σκόνδρα, Μπουκουβάλα, Ξύδα, Παμλίδη και άλλοι. Παράλληλα αρκετοί ξένοι ποδοσφαιριστές κατά τη διάρκεια της καραντίνας προτίμησαν να παραμείνουν στη χώρα μας και η εν λόγω κίνησή τους αποδείχθηκε σωστή. Συγκεκριμένα οι Σεργκελασβίλι, Κρίζμαν, Νάουμετς, Λέο και Κάστρο αποφάσισαν να μη μεταβούν στις πατρίδες τους αλλά να παραμείνουν στη χώρα μας ώστε να περάσουν τις μέρες της καραντίνας. Οι πέντε παίκτες, όπως είναι λογικό, δε θα χρειαστεί να μπούνε σε επιπλέον καραντίνα και θα τεθούν το συντομότερο δυνατόν στη διάθεση του προπονητή τους.

Επίσης πριν λίγες ημέρες επέστρεψε στον ΠΑΣ και ο τεχνικός του συλλόγου Αργύρης Γιαννίκης. Ο κύριος Γιαννίκης το προηγούμενο διάστημα βρισκόταν στην ιδιαίτερη πατρίδα του, στο Νεοχώρι Τρικάλων, όπου μαζί με την οικογένειά του, η οποία επέστρεψε από τη Γερμανία, πέρασαν μαζί τις δύσκολες ημέρες του κοροναϊού.

Στα Γιάννενα βρίσκεται ήδη και ο γυμναστής του συλλόγου, Γιάννης Ντουρουντός. Οι επόμενες ημέρες θα είναι ιδιαίτερα δύσκολες για τον κύριο Ντουρουντό, ο οποίος θα έχει το δύσκολο έργο να επαναφέρει στα επιθυμητά επίπεδα τη φυσική κατάσταση των παικτών.

Ένας από τους κύριος λόγους που οι περισσότεροι επέστρεψαν νωρίτερα στον ΠΑΣ έχει να κάνει με τις ιατρικές εξετάσεις. Μπορεί το υγειονομικό πρωτόκολλο να απαγορεύει κάθε είδος εργομετρικών τεστ, ωστόσο ο υπεύθυνος των Γιαννιωτών, Σταύρος Ριστάνης, έχει ζητήσει να εξετάσει όλους τους παίκτες πριν τη λήψη των απαραίτητων τεστ κατά του κοροναϊού.

Αφήστε μια απάντηση