Η τύχη γύρισε την πλάτη στον ΠΑΣ Γιάννινα

Ο ΠΑΣ Γιάννινα υποδέχθηκε στους “Ζωσιμάδες” την Λάρισα για την 25η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League. Ο αγώνας ήταν υψίστης σημασίας για τον “Άγιαξ της Ηπείρου” καθώς ήθελε μόνο την νίκη προκειμένου να ανασάνει βαθμολογικά και να συνεχίζει να ελπίζει για την απευθείας παραμονή του στην μεγάλη κατηγορία.

Ο ΠΑΣ αν και είχε τον απόλυτο έλεγχο της αναμέτρησης από τα πρώτα λεπτά, δεν κατάφερε να μετουσιώσει τις ευκαιρίες του σε γκολ με συνέπεια να αναδειχθεί ισόπαλος με σκορ 0-0.

Ο προπονητής της ομάδας των Ιωαννίνων, Γιάννης Πετράκης, είδε τους ποδοσφαιριστές του να παίρνουν τα ηνία του αγώνα με την έναρξη του παιχνιδιού και να κλείνουν τον αντίπαλο στα καρέ του. Οι παίκτες του αν και δημιούργησαν συνολικά 18 ευκαιρίες, εκ των οποίων οι επτά στο στόχο, δεν κατάφεραν να βρούνε δίχτυα και να πάρουν την νίκη. Πλέον ο κλοιός για τον ΠΑΣ σφίγγει για τα καλά και όλα θα κριθούν στα δύο επόμενα εκτός έδρας ματς που ακολουθούνε με Λεβαδειακό και ΟΦΗ.

Όσον αφορά την εικόνα της συνάντησης, η πρώτη καλή στιγμή της αναμέτρησης σημειώθηκε στο 2ο λεπτό όταν ο Λέο από το ύψος της μεγάλης περιοχής έκανε τα σουτ αλλά ο Κρίστιανσον το μπλόκαρε. Στο 11ο λεπτό το σουτ του Πάντελιτς σταμάτησε στο αριστερό κάθετο δοκάρι της Λάρισας. Στο 16ο λεπτό ο Νικολιάς έκανε το σουτ αλλά ο Κρίστιανσον το απομάκρυνε. Στο 39ο λεπτό μετά από σέντρα του Μιχαήλ, ο Αθανασιάδης πήρε την κεφαλιά αλλά η μπάλα πέρασε άουτ. Με τον τρόπο αυτό ολοκληρώθηκε το πρώτο μέρος.

Η πρώτη ευκαιρία του δευτέρου ημιχρόνου έγινε στο 48ο λεπτό όταν ο Νεοφύτου απομάκρυνε το σουτ του Γιακιμόφσκι από πλάγια θέση. Στο 69ο λεπτό μετά από σέντρα του Μπουκουβάλα, ο Αποστολόπουλος έκανε το σουτ στην κίνηση αλλά η μπάλα πέρασε άουτ. Στο 77ο λεπτό μετά από κόρνερ του Πάντελιτς, ο Παμλίδης από ευνοϊκή θέση πήρε την κεφαλιά αλλά η μπάλα πέρασε άουτ. Στο 82ο λεπτό μετά από σέντρα του Νικολιά, και λάθος έξοδο του Κρίστιανσον, ο Παμλίδης πήρε την κεφαλιά αλλά η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ. Στο 83ο λεπτό ο Αποστολόπουλος έβγαλε την σέντρα, ο Παμλίδης πήρε την κεφαλιά αλλά ο Κρίστιανσον μπλόκαρε την μπάλα. Στο 87ο λεπτό το ψαλιδάκι του Μάνου πέρασε άουτ. Στο 93ο λεπτό μετά από σέντρα του Κάργα, ο Μάνος έκανε το σουτ αλλά η μπάλα πέρασε πάνω από την αντίπαλη εστία.

Ο κύριος Πετράκης παρέταξε την ομάδα του με τους Νεοφύτου, Αποστολόπουλο, Λέο ( 62΄ Μάνο ),  Μπουκουβάλα, Κάργα, Σκόνδρα ( 77΄ Παμλίδη ), Μιχαήλ, Νικολιά, Πάντελιτς, Κάστρο ( 80΄ Γιάκο ) και Αθανασιάδη.

Αφήστε μια απάντηση