Τέλος και ο Ντόλοβατς από τον ΠΑΣ Γιάννινα

Ο ΠΑΣ Γιάννινα δεν κατάφερε να εξασφαλίσει την παραμονή του στην μεγάλη κατηγορία και μετά από οκτώ χρονιά αδιάληπτης παρουσίας του στο πρωτάθλημα της Super League υποβιβάστηκε. Μπορεί η χρονιά να μην εξελίχθηκε όπως την περίμεναν στον ΠΑΣ, όμως οι άνθρωποι της ομάδας φαίνονται αποφασισμένοι να κάνουν ότι περνάει από το χέρι τους προκειμένου ο σύλλογος να βρεθεί ξανά εκεί που ανήκει όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Ο υποβιβασμός του “Άγιαξ της Ηπείρου”, έχει ως συνέπεια τόσο την αποχώρηση ποδοσφαιριστών όσο και της τεχνικής ηγεσίας, καθώς το μπάτζετ της ομάδας την νέα χρονιά θα μειωθεί.

Ήδη από την πόρτα της εξόδου έχει περάσει ο τεχνικός του ΠΑΣ, Γιάννης Πετράκης, ο οποίος βρισκόταν στο τιμόνι της ομάδας των Ιωαννίνων για 5,5 χρόνια. Έπειτα αποχώρησαν οι Μάρκος Βελλίδης και Ευριπίδης Γιάκος, τα συμβόλαια των οποίων ολοκληρώθηκαν και η διοίκηση πήρε την απόφαση να μην τα ανανεώσει.

Πριν λίγες ημέρες, ένας ακόμη παίκτης αποτελεί και τυπικά παρελθόν από τον “Άγιαξ της Ηπείρου”. Ο λόγος για τον Ένες Ντόλοβατς, ο οποίος μετά από τρία χρόνια παρουσίας του στα Γιάννενα αποφάσισε να αποχωρήσει.

Ο Ντόλοβατς, ο οποίος μεταγράφηκε στον ΠΑΣ σε ηλικία μόλις 17 ετών, με ανάρτησή του στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης ευχαρίστησε την ομάδα των Ιωαννίνων για όσα του πρόσφερε όλα αυτά τα χρόνια και ευχήθηκε στον σύλλογο ότι καλύτερο για την συνέχεια.

Ο 20χρονος Σέρβος επιθετικός κατά την τριετή του παρουσία κατέγραψε πέντε εμφανίσεις στο πρωτάθλημα και δύο συμμετοχές στο Κύπελλο Ελλάδος.

Έτσι ακόμη ένας ποδοσφαιριστής του ΠΑΣ αντίκρισε την πόρτα της εξόδου, ενώ αρκετοί ακόμη αναμένεται να χαιρετήσουν στο άμεσο διάστημα. Στόχος της ομάδας είναι να παραμείνουν το πολύ οκτώ παίκτες από το υπάρχων ρόστερ.

Από εκεί και πέρα, ο ΠΑΣ Γιάννινα δεν δέχθηκε να επικυρώσει την βαθμολογία του πρωταθλήματος της Super League. Ο “Άγιαξ της Ηπείρου” οδηγήθηκε σε αυτή την απόφαση προκειμένου να εξαντλήσει τις οποίες πιθανότητες διατηρεί για την παραμονή του στην μεγάλη κατηγορία.

Μάλιστα με ανακοίνωσή της η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ 1966 γνωστοποίησε ότι θα προσφύγει στο διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ. Η ομάδα των Ιωαννίνων επιθυμεί τον υποβιβασμό των δύο τελευταίων ομάδων της κατάταξης του βαθμολογικού πίνακα κάτι που προβλέπει το άρθρο 131.

Δείτε την επίσημη ανακοίνωση του ΠΑΣ

Αφήστε μια απάντηση