Διαζύγιο ΠΑΣ Γιάννινα με Τζημόπουλο

Ο ΠΑΣ Γιάννινα μετά την αποχώρηση του Αλέξη Μιχαήλ, έπειτα από 15 ολόκληρα χρόνια παραμονής του στην ομάδα, αποχαιρέτησε ακόμη έναν παίκτη που παρέμεινε στον σύλλογο αρκετά χρόνια και ήταν μία από τις σημαίες του. Ο λόγος για τον Θεμιστοκλή Τζημόπουλο, ο οποίος μετά από εννέα χρόνια αδιάκοπης παραμονής του στον “Άγιαξ της Ηπείρου” αποτελεί και τυπικά παρελθόν.

Οι τίτλοι τέλος στην συνεργασία ανάμεσα στις δύο πλευρές έπεσαν και ο 34χρονος πλέον κεντρικός αμυντικός θα αναζητήσει νέα ποδοσφαιρική στέγη. Ο Τζημόπουλος έδωσε τα πάντα στον ΠΑΣ, ήταν παρών και στις καλές και στις κακές περιόδους που βίωνε η ομάδα, έβγαινε μπροστά όποτε χρειαζόταν και αποτελούσε έναν εκ των αρχηγών για αρκετά χρόνια.

Από την στιγμή όμως που ο σύλλογος των Ιωαννίνων, υποβιβάστηκε πάρθηκε η απόφαση οι δρόμοι του ΠΑΣ με τον έμπειρο στόπερ να χωρίσουν.

Με ανακοίνωσή της η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1963 γνωστοποίησε την από κοινού λύση της συνεργασίας της με τον Θεμιστοκλή Τζημόπουλο. Ανέφερε ότι μετά από αρκετά χρόνια, έφτασε η ώρα να χωρίσουν οι δρόμοι τους, ωστόσο ζήσανε μαζί ορισμένες στιγμές που θα μείνουν στην ιστορία. Υποστήριξε ότι ο 34χρονος άφησε ανεξίτηλο το στίγμα του στην ομάδα με τον χαρακτήρα του και τον επαγγελματισμό του και ανέφερε ότι πάντα είναι ευπρόσδεκτος τόσο στην πόλη όσο και στον σύλλογο. Τέλος υπογράμμισε πως οι καλύτερες στιγμές που συνυπήρχαν ήταν περισσότερες από τις χειρότερες.

Από την πλευρά του, ο Τζημόπουλος με ανάρτησή του στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης τόνισε πως μετά από εννέα υπέροχα χρόνια, έφτασε η ώρα να αποχαιρετήσει την αγαπημένη του ομάδα, όπως χαρακτήρισε τον ΠΑΣ. Θεωρεί ότι αυτό το συναίσθημα είναι πολύ περίεργο για τον ίδιο, καθώς οι όμορφες αλλά και οι δύσκολες στιγμές θα τον συνοδεύουν για πάντα. Ευχαρίστησε θερμά όλους τους ανθρώπους με τους οποίους συνεργάστηκε και ιδιαίτερα τον πρόεδρο του συλλόγου, Γιώργο Χριστοβασίλη, και τον κύριο Νιαρχάκο. Τέλος ευχήθηκε ότι καλύτερο στην ομάδα για το μέλλον και να επιστρέψει γρήγορα εκεί που ανήκει.

Κατά την εννεαετή του παρουσία στον ΠΑΣ, ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός, πήρε μέρος σε 222 αναμετρήσεις και σημείωσε 16 τέρματα. Παράλληλα έγινε διεθνής με την εθνική ομάδα της Νέας Ζηλανδίας.

Έτσι ένας κύκλος έκλεισε, καθώς παρά το γεγονός ότι ο Τζημόπουλος είχε συμβόλαιο για ακόμη ένα χρόνο, αποφάσισε να λύσει την συνεργασία του με τον ΠΑΣ.

Πλέον είναι ελεύθερος και βρίσκεται στην αναζήτηση νέας ποδοσφαιρικής στέγης. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, μία από τις ομάδες που έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για την απόκτησή του είναι η Λάρισα. Εφόσον αυτά αληθεύουν και η ΑΕΛ κινηθεί για την απόκτησή του, τότε δεν αναμένεται να συναντήσει ξανά τον Μιχαήλ.

Δείτε το αποχαιρετιστήριο μήνυμα του ΠΑΣ για τον Τζημόπουλο

Αφήστε μια απάντηση