Καθάρισε στο πρώτο ημίχρονο ο ΠΑΣ Γιάννινα

Ο ΠΑΣ Γιάννινα αντιμετώπισε εκτός έδρας την Ένωση Ασπροπύργου για το Κύπελλο Ελλάδος. Ο “Άγιαξ της Ηπείρου” δίχως να δυσκολευτεί ιδιαίτερα, έκαμψε εύκολα την αντίσταση του αντίπαλου του, τον οποίο και νίκησε με σκορ 0-2 και πανηγύρισε την πρόκρισή του στην πέμπτη φάση της διοργάνωσης. Τα τέρματα για τον ΠΑΣ σημείωσαν οι Γιώργος Παμλίδης και Βλάντισλαβ Νάουμετς.

Ο τεχνικός της ομάδας των Ιωαννίνων, Αργύρης Γιαννίκης, δεν είχε στη διάθεσή του τους μακροχρόνια τραυματίες Σεργκελασβίλι και Ελευθεριάδη. Επίσης δεν υπολόγιζε στους Ξύδα και Σιόντη, ο οποίος αποχώρησε από το παιχνίδι με την Παναχαϊκή με χτύπημα στο ζυγωματικό του. Επιπλέον off από το ματς ήταν ο Πίτου Γκαρσία, καθώς ήταν τιμωρημένος και εξέτισε την ποινή του.

Πριν τον αγώνα με τον Ασπρόπυργο, ο κύριος Γιαννίκης είχε τονίσει στους ποδοσφαιριστές του να μην υποτιμήσουν τον αντίπαλο και να αγωνιστούν με σοβαρότητα, μιας και γνώριζε τις παγίδες και τους κινδύνους που κρύβουν αναμετρήσεις με ομάδες χαμηλότερης κατηγορίας.

Οι παίκτες του στοίχημα πως εφάρμοσαν τα λόγια του προπονητή, δεν έδωσαν το παραμικρό δικαίωμα στους αντιπάλους να διεκδικήσουν την πρόκριση, ανέλαβαν τα ηνία του παιχνιδιού από τα πρώτα λεπτά και μετέτρεψαν τον αγώνα σε παράσταση για ένα ρόλο.

Οι Γιαννιώτες ξεμπέρδεψαν με την υπόθεση πρόκριση από το πρώτο ημίχρονο όπου και βρέθηκαν μπροστά στο σκορ με δύο τέρματα διαφορά. Στην επανάληψη έριξαν ρυθμούς, ωστόσο δεν απειλήθηκαν σε κανένα σημείου του ματς.

Όσον αφορά τα τέρματα του ΠΑΣ, ο σύλλογος των Ιωαννίνων άνοιξε το σκορ στο 18ο λεπτό όταν έπειτα από σέντρα του Μπουκουβάλα, ο Νάουμετς αφού πρώτα έκανε το κοντρόλ, στη συνέχεια με σουτ μέσα από την περιοχή πέτυχε το 0-1. Στο 37ο λεπτό ο Παμλίδης με εξαιρετικό σουτ, και αφού η μπάλα βρήκε πρώτα το οριζόντιο δοκάρι, διαμόρφωσε το τελικό 0-2.

Ο κύριος Γιαννίκης παρέταξε την ομάδα του με τους Χουτεσιώτη, Παντελάκη, Καρτάλη, Μπουκουβάλα, Ζιούλη, Λιάσο, Οικονομόπουλο (62΄ Πήλιο), Κάστρο, Νάουμετς, Λέο και Παμλίδη.

Από εκεί και πέρα, στο έκτακτο Διοικητικό Συμβούλιο της Super League 2 αποφασίστηκε η επ’ αόριστον αναβολή του πρωταθλήματος, μιας και οι ομάδες απέρριψαν ομόφωνα την πρόταση για μείωση των τηλεοπτικών, η οποία άγγιζε το 50%.

Αφήστε μια απάντηση