ΠΑΣ Γιάννινα: Άφησε ανοιχτούς λογαριασμούς

Ο ΠΑΣ Γιάννινα υποδέχθηκε στους “Ζωσιμάδες” τον Πανιώνιο για το πρώτο παιχνίδι μεταξύ των δύο συλλόγων για τη φάση των “16” του Κυπέλλου Ελλάδος. Ο “Άγιαξ της Ηπείρου” αν και άνοιξε το σκορ, δεν κατάφερε να κρατήσει το υπέρ του αποτέλεσμα, με συνέπεια ο αγώνας να λήξει με σκορ 1-1. Το τέρμα για την ομάδα των Ιωαννίνων σημείωσε ο Σάντι Κρίζμαν στο 12ο λεπτό. Έτσι ο ΠΑΣ άφησε ανοιχτούς λογαριασμούς για τη ρεβάνς που θα γίνει στο γήπεδο του Πανιωνίου όπου και θα κριθεί ποια ομάδα θα περάσει στην επόμενη φάση.

Ο αγωνιστικός χώρος δεν ήταν και ο πλέον κατάλληλος για να παιχτεί ποδόσφαιρο  αφού ήταν σκεπασμένος από χιόνι και η θερμοκρασία ήταν ιδιαίτερα χαμηλή. Αυτό είχε σαν συνέπεια το παιχνίδι να παίζεται στο χώρο του κέντρου και οι παίκτες των δύο ομάδων να υποκύπτουν σε αρκετά λάθη με συνέπεια να μην δημιουργήσουν αρκετές ευκαιρίες. Το μόνο που κρατάει ο ΠΑΣ είναι το πρώτο μέρος καθώς στην επανάληψη οι παίκτες του δεν κατάφεραν να μπούνε με αξιώσεις στην αντίπαλη περιοχή.

Όσον αφορά την εικόνα του αγώνα, η πρώτη καλή στιγμή του παιχνιδιού σημειώθηκε στο 12ο λεπτό όταν ο Κούρντι βρέθηκε απέναντι από τον Βελλίδη αλλά το σουτ που επιχείρησε πέρασε πάνω από την εστία του. Στο 13ο λεπτό, ο Λίλα με γύρισμα έδωσε έτοιμο γκολ στον Κρίζμαν, ο οποίος δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη και με σουτ σε κενή εστία πέτυχε το 1-0. Στο 24ο λεπτό, ο Τσιλούλης μπήκε στην περιοχή του ΠΑΣ, ο Μπουκουβάλας τον ανέτρεψε με συνέπεια ο διαιτητής να δείξει το σημείο του πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Ντουρμισάι, ο οποίος έστειλε στην άλλη γωνία τον Βελλίδη, και ισοφάρισε σε 1-1. Στο 40ο λεπτό ο τερματοφύλακας του Πανιωνίου, Μανοΐλοβιτς, πρόλαβε τελευταία στιγμή τον Μιχαήλ και μπλόκαρε τη μπάλα. Ένα λεπτό αργότερα το σουτ του Λίλα από το ύψος της μεγάλης περιοχής πέρασε πάνω από την αντίπαλη εστία.

Στην επανάληψη, ο ρυθμός του αγώνα έπεσε και οι δύο ομάδες δεν δημιούργησαν κάποια κλασική ευκαιρία. Η μόνη υποτυπώδης ευκαιρία σημειώθηκε στο 76ο λεπτό όταν ο Αθανασιάδης μπήκε με αξιώσεις στην αντίπαλη περιοχή αλλά ο Σταυρόπουλος τον πρόλαβε και παραχώρησε κόρνερ.

Ο τεχνικός των Ιωαννίνων, Γιάννης Πετράκης, παρέταξε την ομάδα του με τους Βελλίδη, Αποστολόπουλο, Μπουκουβάλα, Νικολιά ( 65΄ Νάουμετς ), Γιάκο, Τζημόπουλο, Λίλα, Παμλίδη ( 77΄ Ξύδα ), Αθανασιάδη, Μιχαήλ και Κρίζμαν.

Χωρίς προβλήματα με ΑΕΚ

Ο ΠΑΣ Γιάννινα αντιμετωπίζει εντός έδρας την ΑΕΚ για την 16η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League. Το ματς μεταξύ των δύο ομάδων είναι προγραμματισμένο για τη Δευτέρα 14 Ιανουαρίου και η αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 19:30 ώρα Ελλάδος.

Ο τεχνικός του “Άγιαξ της Ηπείρου”, Γιάννης Πετράκης, μπορεί να υπολογίζει σε όλους τους παίκτες του καθώς κανείς από αυτούς δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα τραυματισμού.

Ο κύριος Πετράκης στοιχηματίζουμε πως δεν αναμένεται να προβεί σε αλλαγές στο βασικό του σχήμα και οι παίκτες που θα βρεθούνε στη βασική ενδεκάδα όπως όλα δείχνουν θα είναι οι ίδιοι με αυτούς που ξεκίνησαν στο ματς με τον Πανιώνιο.

Αφήστε μια απάντηση