ΠΑΣ Γιάννινα: Άπαντες στη διάθεση του Γιαννίκη

Ο ΠΑΣ Γιάννινα προσπαθεί να επανέλθει σταδιακά στην καθημερινότητά του και οι ποδοσφαιριστές να βρούνε το χαμένο αγωνιστικό τους ρυθμό. Οι προπονήσεις στον “Άγιαξ της Ηπείρου” συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς και το ευχάριστο για τον προπονητή του συλλόγου, Αργύρη Γιαννίκη, αποτελεί το γεγονός ότι έχει στη διάθεσή του όλους τους παίκτες. Κανείς μέχρι στιγμής δεν ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις ή από τραυματισμό και άπαντες παίρνουν μέρος σε ολόκληρο το πρόγραμμα.

Στην ομάδα των Ιωαννίνων συνεχίζουν με γοργούς ρυθμούς την αποκατάσταση και την προετοιμασία των παικτών προκειμένου να είναι ετοιμοπόλεμοι όταν, και εφόσον, αρχίσει ξανά η αγωνιστική δράση.

Εδώ και αρκετό καιρό, ο κύριος Γιαννίκης έχει ρίξει αποκλειστικά το βάρος στην ενδυνάμωση και τη φυσική κατάσταση των παικτών του. Το θετικό και παρήγορο είναι ότι τα στοιχεία που έχει συγκεντρώσει το τεχνικό επιτελείο αλλά και ο γυμναστής της ομάδας είναι εξαιρετικά, αφού άπαντες έχουν επιστρέψει σε καλή φυσική κατάσταση.

Δεδομένου της υποχρεωτικής απουσίας από τις προπονήσεις για περίπου 2,5 μήνες, εξαιτίας της έλευσης του κοροναϊού, όλοι οι παίκτες ακολούθησαν κατά γράμμα τα ατομικά τους προγράμματα και δείχνουν να είναι σε καλή κατάσταση.

Έτσι ο κύριος Γιαννίκης έχει τη δυνατότητα να ρίξει το βάρος εκτός από τη βελτίωση της φυσικής κατάστασης, στην ενδυνάμωση. Οι ποδοσφαιριστές του παίρνουν μέρος σε αρκετές ασκήσεις που αφορούν την κυκλοφορία της μπάλας στον αγωνιστικό χώρο αλλά περνούν και αρκετές ώρες στο γυμναστήριο.

Οι Γιαννιώτες μπορεί να συνεχίζουν κανονικά τις προπονήσεις, όμως περιμένουν με ανυπομονησία  της εξελίξεις σχετικά με το μέλλον του πρωταθλήματος της Super League 2.

Πριν λίγες ημέρες, πραγματοποιήθηκε τηλεδιάσκεψη των υγειονομικών υπευθύνων των ομάδων που μετέχουν στο πρωτάθλημα και το επόμενο διάστημα θα παρθεί η οριστική απόφαση για την επανέναρξή του.

Με τα μέχρι στιγμής δεδομένα, οι σύλλογοι θα επιστρέψουν στη δράση και το σενάριο που συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες είναι να γίνει σέντρα στις 10 ή στις 14 του επόμενου μήνα.

Αφήστε μια απάντηση