Πρώτη φορά όλοι μαζί στον ΠΑΣ Γιάννινα

Στα τέλη της περασμένης εβδομάδας, ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννινα, Αργύρης Γιαννίκης, ανακοίνωσε στους ποδοσφαιριστές του ότι θα έχουν ρεπό τόσο το Σάββατο όσο και την Κυριακή. Το διήμερο ρεπό ολοκληρώθηκε, οι παίκτες ξεκουράστηκαν και πλέον άπαντες επέστρεψαν σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων.

Μάλιστα η τελευταία προπόνηση του “Άγιαξ της Ηπείρου” ήταν… συναρπαστική, αφού μετά από πάρα πολύ καιρό όλοι οι ποδοσφαιριστές της ομάδας προπονήθηκαν μαζί.

Η έλευση του κοροναϊού ανάγκασε τους παίκτες να προπονούνται σε γκρουπ προκειμένου να μην υπάρχει συνωστισμός και να τηρείται το υγειονομικό πρωτόκολλο.

Ωστόσο οι Κοινές Υπουργικές Αποφάσεις άνοιξαν και τυπικά το δρόμο για την επιστροφή στην καθημερινότητα και στις ομαδικές προπονήσεις. Όλες οι ομάδες ανεξαρτήτου κατηγορίας έχουν τη δυνατότητα να γυμνάζονται κανονικά και πλέον δε χρειάζεται κάποιο επιπλέον απόφαση από τη διοργανώτρια αρχή.

Όσες ομάδες που μετέχουν στο πρωτάθλημα της Super League 2 μπορούν να επιστρέψουν στις ομαδικές προπονήσεις και ο σύλλογος των Ιωαννίνων έχει ήδη αποστείλει τα σχετικά υγειονομικά πρωτόκολλα, με όλες τις υπογραφές, και μπορεί να ξεκινήσεις τις ομαδικές προπονήσεις.

Το θετικό για τους Γιαννιώτες αποτελεί το γεγονός ότι όλα έχουν κυλίσει ομαλά και άπαντες παίρνουν μέρος σε ολόκληρο το πρόγραμμα. Ο κύριος Γιαννίκης έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του, μιας και κανείς μέχρι στιγμής δεν ταλαιπωρείται από κάποιο πρόβλημα τραυματισμού.

Από εκεί και πέρα, στα Γιάννενα βρίσκεται το τελευταίο διάστημα ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ, Γιώργος Χριστοβασίλης. Ο κύριος Χριστοβασίλης θα έχει σημαντικές συναντήσεις και θα τρέξει αρκετά ζητήματα που αφορούν την ομάδα.

Ο μεγαλομέτοχος του συλλόγου έχει ήδη ξεκινήσει το σχεδιασμό της νέας χρονιάς, με δεδομένο ότι η ομάδα θα εξασφαλίσει την άνοδο και θα αγωνίζεται στη Super League.

Ο ίδιος έχει αποφασίσει να πορευθεί με τον Αργύρη Γιαννίκη στην τεχνική ηγεσία και σύντομα οι δύο άντρες θα έχουν συνάντηση προκειμένου ο Έλληνας προπονητής να τον ενημερώσει σε ποιες θέσεις χρειάζεται ενίσχυση.

Ο κύριος Γιαννίκης έχει ξεκάθαρη εικόνα για το υπάρχον ρόστερ και θα ζητήσει συγκεκριμένα πράγματα, εκ των οποίων το ένα θα είναι η βελτίωση του αγωνιστικού χώρου στα δύο βοηθητικά γήπεδα.

Αφήστε μια απάντηση