ΠΑΣ Γιάννινα: Επιστρέφουν δύο, παραμένει αμφίβολος ο Νικολιάς

Ο ΠΑΣ Γιάννινα αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Παναιτωλικό, στο ματς που θα ρίξει την αυλαία της 22ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League. Ο αγώνας μεταξύ των δύο συλλόγων θα διεξαχθεί τη Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου και η αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 19:30 ώρα Ελλάδος.

Άρχων του παιχνιδιού θα είναι ο κύριος Διαμαντόπουλος από το σύνδεσμο Αρκαδίας. Ο ίδιος θα έχει βοηθούς τον Πετρόπουλο επίσης από το σύνδεσμο Αρκαδίας και τον Παλαμίδα από το σύνδεσμο Λακωνίας. Τέταρτος θα είναι ο κύριος Βεργέτης από την Αρκαδία και παρατηρητής ο Γκαϊτατζής από τη Δράμα.

Ο “Άγιαξ της Ηπείρου” την αγωνιστική που μας πέρασε στοίχημα πως παρουσιάστηκε κατώτερος των περιστάσεων με συνέπεια να γνωρίσει την ήττα εντός έδρας από τον Ατρόμητο με σκορ 0-2. Το πέρας της αγωνιστικής βρήκε την ομάδα των Ιωαννίνων στην 13η θέση της βαθμολογίας με 20 βαθμούς.

Από την άλλη, ο Παναιτωλικός την περασμένη αγωνιστική γνώρισε την ήττα εκτός έδρας από τον Λεβαδειακό με σκορ 1-0. Ο σύλλογος από το Αγρίνιο βρίσκεται στην όγδοη θέση του βαθμολογικού πίνακα με 27 πόντους.

Στον ΠΑΣ συνεχίζουν την προετοιμασία τους για το ματς που έπεται και άπαντες στην ομάδα φαίνονται διατεθειμένοι να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό προκειμένου η ομάδα να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα.

Στην τελευταία προπόνηση του “Άγιαξ της Ηπείρου”, ο τεχνικός της ομάδας, Γιάννης Πετράκης, είδε τους Γιώργο Ξύδα και Λάσα Σεργκελασβίλι να ανεβάζουν ρυθμούς και να παίρνουν μέρος κανονικά σε ολόκληρο το πρόγραμμα. Οι δύο ποδοσφαιριστές ξεπέρασαν τις ενοχλήσεις που αντιμετώπιζαν και τέθηκαν στη διάθεση του προπονητή τους.

Από εκεί και πέρα, εξαιρετικά αμφίβολη παραμένει η συμμετοχή του Αλέξανδρου Νικολιά. Ο 24χρονος κεντρικός μέσος εδώ και καιρό ταλαιπωρείται από ίωση, την οποία ακόμη δεν έχει ξεπεράσει, με συνέπεια να μην παραβρεθεί στην προπόνηση. Ο κύριος Πετράκης θα αποφασίσει τελευταία στιγμή εάν θα συμπεριλάβει στην αποστολή τον Έλληνα μέσο. Πάντως με τα τωρινά δεδομένα, ο Νικολιάς δύσκολα θα δώσει το παρών στο ματς με τον Παναιτωλικό.

Τέλος για τον αγώνα που ακολουθεί δεν υπολογίζονται, για διαφορετικούς λόγους, οι Παμλίδης, Λίλα, Αθανασιάδης, Σιόντης, Κρίζμαν και Ευαγγέλου.

Αφήστε μια απάντηση