Έμεινε ζωντανός στο κυνήγι της παραμονής ο ΠΑΣ Γιάννινα

Ο ΠΑΣ Γιάννινα αντιμετώπισε εκτός έδρας την Λαμία στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League. Ο “Άγιαξ της Ηπείρου” αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ και με την πλάτη στον τοίχο, κατάφερε στο 86ο λεπτό να ισοφαρίσει και εν τέλει να πάρει την ισοπαλία με σκορ 1-1. Το τέρμα που χάρισε τον βαθμό στον ΠΑΣ σημείωσε ο Κάστρο.

Έτσι η ομάδα των Ιωαννίνων έμεινε ζωντανή στο κόλπο παραμονής της στην μεγάλη κατηγορία και αναπτέρωσε τις ελπίδες για την απευθείας παραμονή αφού δεν άφησε τους υπόλοιπους συλλόγους, που βρίσκονται από πάνω της, να ξεφύγουν αισθητά. Πλέον την επόμενη εβδομάδα, ο ΠΑΣ στοίχημα πως θα παίξει τα ρέστα του με αντίπαλο την Λάρισα, στο πλέον κομβικό ματς.

Όσον αφορά την εικόνα της αναμέτρησης, η πρώτη καλή στιγμή της συνάντησης πραγματοποιήθηκε στο 12ο λεπτό όταν το σουτ του Μπερτόλιο από μακρινή απόσταση πέρασε άουτ. Στο 16ο λεπτό η απευθείας εκτέλεση φάουλ του Πάντελιτς βρήκε στο τοίχος και πέρασε δίπλα από την αντίπαλη εστία. Στο 22ο λεπτό μετά από σέντρα του Αθανασιάδη, ο Κάργας πήρε την κεφαλιά αλλά ο Σαράνοβ πραγματοποίησε εντυπωσιακή επέμβαση και την απομάκρυνε σε κόρνερ. Στο 44ο λεπτό μετά από σέντρα του Βάντερσον, ο Μπαράλες από κοντινή απόσταση πήρε την κεφαλιά αλλά ο Μιχαήλ ενστικτωδώς την απομάκρυνε. Με τις δύο ομάδες να είναι ισόπαλες στο σκορ με 0-0 ολοκληρώθηκε το πρώτο μέρος.

Στην πρώτη ευκαιρία του δευτέρου ημιχρόνου, ο ΠΑΣ έμεινε πίσω στο σκορ. Συγκεκριμένα στο 56ο λεπτό μετά από σέντρα του Βάντερσον, ο Καραμάνος με κεφαλιά ψαράκι σημείωσε το 1-0. Στο 63ο λεπτό το σουτ του Μπερτόλιο κόντραρε και κατέληξε κόρνερ. Στο 86ο λεπτό μετά από εκτέλεση κόρνερ του Μπουκουβάλα, ο Κάστρο νίκησε τους πάντες στον αέρα και με καρφωτή κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό 1-1.

Ο τεχνικός του “Άγιαξ της Ηπείρου”, Γιάννης Πετράκης, παρέταξε την ομάδα του με τους Μιχαήλ, Μπουκουβάλα, Σκόνδρα ( 61΄ Γιάκο ), Κάργα, Νικολιά, Βιντάλ ( 60΄ Αποστολόπουλο ), Τζημόπουλο, Πάντελιτς, Κάστρο, Μάνο ( 67΄ Λέο ) και Αθανασιάδη.

Αφήστε μια απάντηση