Συνεχίζονται τα προβλήματα στον ΠΑΣ Γιάννινα

Ο ΠΑΣ Γιάννινα φιλοξενεί στους “Ζωσιμάδες” τον ΠΑΟΚ για την 30η και τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League. Η αναμέτρηση μεταξύ των δύο συλλόγων είναι προγραμματισμένη για την Κυριακή 5 Μαΐου και ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 19:00 ώρα Ελλάδος.

Η αναμέτρηση που ακολουθεί είναι ζωτικής σημασίας για τον “Άγιαξ της Ηπείρου”, ο οποίος αναζητεί αποκλειστικά την νίκη για να διατηρήσει τις ελπίδες του για την παραμονή του στην μεγάλη κατηγορία.

Αυτή τη στιγμή, ο ΠΑΣ βρίσκεται στην 14η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 27 βαθμούς. Στην θέση που βρίσκεται, η ομάδα των Ιωαννίνων υποβιβάζεται κατευθείαν.

Τα Γιάννενα θέλουν επιτακτικά την νίκη και παράλληλα επιθυμούν την ήττα του ΟΦΗ στην έδρα του Ατρομήτου προκειμένου να περάσουν την κρητική ομάδα στην βαθμολογία και να δώσουν αγώνα μπαράζ για την παραμονή τους στην μεγάλη κατηγορία.

Το ματς μεταξύ του ΠΑΣ και του ΠΑΟΚ θα διευθύνει ο κύριος Σιδηρόπουλος από τον σύνδεσμο Δωδεκανήσου. Ο διεθνής ρέφερι θα έχει βοηθούς τον Κωστάρα από τον σύνδεσμο Αιτωλοακαρνανίας και τον Χασάν Κούλα από τον σύνδεσμο Ξάνθης. Τέταρτος θα είναι ο Κουτσιαύτης από την Άρτα.

Στον “Άγιαξ της Ηπείρου” συνεχίζουν με αμείωτο ρυθμό και σε υψηλή ένταση την προετοιμασία τους για τον αγώνα χωρίς αύριο που ακολουθεί. Ωστόσο τα προβλήματα τραυματισμών δεν λένε να αφήσουν σε ησυχία τον προπονητή της ομάδας, Γιάννη Πετράκη, ο οποίος δεν μπορεί να καταστρώσει τα πλάνα του όπως θα ήθελε.

Συγκεκριμένα ο κύριος Πετράκης δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των Άντι Λίλα, Στέφανου Ευαγγέλου, Γιώργου Ξύδα και Στέφανου Σιόντη, ενώ εξαιρετικά αμφίβολη είναι η συμμετοχή των Σάντι Κρίζμαν και Δημήτρη Μάνου.

Όσον αφορά τους Ευαγγέλου, Λίλα και Σιόντη, οι τρεις παίκτες δεν έδωσαν καν το παρών στην προπόνηση και παραμένουν στα πιτς. Η κατάσταση και των τριών δεν έχει παρουσιάσει κάποια βελτίωση, με συνέπεια να μην υπολογίζονται για το παιχνίδι που έπεται.

Από την άλλη, οι Ξύδας, Μάνος και Κρίζμαν συνέχισαν το ατομικό τους πρόβλημα προκειμένου να ξεπεράσουν τις ενοχλήσεις που αντιμετωπίζουν στο πόδι τους. Η συμμετοχή του Ξύδα θεωρείται εξαιρετικά αμφίβολη και μόνο με θαύμα θα βρεθεί στην αποστολή της ομάδας. Οι υπόλοιποι δύο κάνουν αγώνα δρόμου για να δώσουν το παρών και τελευταία στιγμή θα αποφασιστεί η είσοδό τους στην 18αδα. Πάντως αμφότεροι συγκεντρώνουν βάσιμες ελπίδες να βρεθούν στην αποστολή.

Από εκεί και πέρα, σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων επέστρεψαν οι Πάντελιτς και Κάστρο, οι οποίοι ξεπέρασαν τις ενοχλήσεις που τους ταλαιπωρούσαν και έθεσαν τον εαυτό τους στην διάθεση του προπονητή τους.

Αφήστε μια απάντηση