ΠΑΣ Γιάννινα: Ναυάγιο με Παπαδόπουλο, στροφή σε Γρηγορίου

Πρωταρχικός στοίχημα της διοίκηση τους ΠΑΣ Γιάννινα είναι η πρόσληψη νέου προπονητή. Μετά την απομάκρυνση του κυρίου Γιάννη Πετράκη από την τεχνική ηγεσία της ομάδας, έπειτα από 5,5 χρόνια παραμονής σε αυτή, ο “Άγιαξ της Ηπείρου” είναι αναγκασμένος να αλλάξει σελίδα και να στραφεί σε νέες λύσεις για τον πάγκο του.

Το τελευταίο διάστημα, ο ΠΑΣ βρέθηκε μία ανάσα από την πρόσληψη του Νίκου Παπαδόπουλου. Μάλιστα οι δύο πλευρές είχαν έρθει σε οριστική συμφωνία και το μόνο που απέμενε ήταν οι επίσημες ανακοινώσεις και η καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου.

Η διοίκηση του συλλόγου των Ιωαννίνων είχε έρθει σε συμφωνία με τον 49χρονο κόουτς και συμφώνησαν ακόμα και για τα ποια άτομα θα στελεχώσουν το τεχνικό επιτελείο.

Μάλιστα ο κύριος Παπαδόπουλος βρέθηκε στην πόλη των Ιωαννίνων και έδωσε το παρών στην προπόνηση προκειμένου να γνωρίσει τους καινούργιους του παίκτες.

Ωστόσο την τελευταία στιγμή η πρόσληψή του ναυάγησε. Η συνέντευξη τύπου δεν έγινε ποτέ καθώς ορισμένες λεπτομέρειες έφεραν την αναβολή της. Επιπλέον όταν ο κύριος Παπαδόπουλος αποχώρησε από τα γραφεία της ομάδας, οι άνθρωποι του συλλόγου έσπευσαν προκειμένου να τον φέρουν πίσω και να διαπραγματευτούν ξανά. Όμως όπως όλα δείχνουν δεν θα υπάρξει νέα επαφή.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο κύριος Παπαδόπουλος αποφάσισε τελευταία στιγμή να αναλάβει τον Απόλλωνα Σμύρνης και για τον λόγο αυτό δεν υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τον ΠΑΣ. Μάλιστα βάση αυτών ο 48χρονος κόουτς το ερχόμενο διάστημα θα παρουσιαστεί και επίσημα από τον νέο πρόεδρο του Απόλλωνα, Γιώργο Γεωργίου.

Πλέον μετά την απροσδόκητη αποχώρηση του κυρίου Παπαδόπουλου, ο ΠΑΣ Γιάννινα είναι αναγκασμένος να κινηθεί για την πρόσληψη άλλου προπονητή. Ένα από τα ονόματα που ακούγονται και ο “Άγιαξ της Ηπείρου” έκανε επίσημη κρούση για την πρόσληψή του είναι αυτό του Μιχάλη Γρηγορίου.

Ο κύριος Γρηγορίου βρίσκεται στην κορυφή της λίστας και ήδη ο ΠΑΣ έχει έρθει σε επαφή μαζί του. Ο Έλληνας προπονητής αναμένεται σύντομα να δώσει την τελική απάντηση, η οποία εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα είναι θετική.

Το μόνο που απομένει για να ξεκινήσει η εποχή Γρηγορίου στον ΠΑΣ είναι να διευθετηθούν ορισμένες λεπτομέρειες.

Ο κύριος Γρηγορίου μεταξύ άλλων έχει καθίσει στους πάγκους των Φωστήρα, Αιολικού, Κορίνθου, Ατρομήτου, Πανσερραϊκού, Κέρκυρας και Πανιωνίου.

Αφήστε μια απάντηση