ΠΑΣ Γιάννινα: Ισόπαλος στο ντέρμπι της πρεμιέρας

Το πρωτάθλημα της Super League 2 άνοιξε τις πύλες του με ντέρμπι. Συγκεκριμένα ο ΠΑΣ Γιάννινα τέθηκε αντιμέτωπος εκτός έδρας με αντίπαλο την Παναχαϊκή στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Το ντέρμπι της αγωνιστικής δεν έβγαλε κάποιον νικητή, καθώς οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες με σκορ 1-1. Ο “Άγιαξ της Ηπείρου” παρά το γεγονός ότι βρέθηκε νωρίς πίσω στο σκορ, κατάφερε να αντιδράσει και χάρη σε τέρμα του Αποστολόπουλου να φέρει το ματς στα ίσια.

Στη συνέχεια απώλεσε αρκετές ευκαιρίες, με αποκορύφωμα το δοκάρι του Λέο και του Σκόνδρα, όμως δεν κατάφερε να φτάσει στην πρώτη του νίκη. Ο ΠΑΣ αγωνίστηκε για περίπου μισή ώρα με παίκτη λιγότερο εξαιτίας της αποβολής με δεύτερη κίτρινη κάρτα του Πίτου Γκαρσία.

Ο τεχνικός του συλλόγου των Ιωαννίνων, Αργύρης Γιαννίκης, παρέταξε την ομάδα του με σύστημα 4-4-2 και χρησιμοποίησε στην κορυφή της επίθεσης τους Λέο και Κρίζμαν. Οι παίκτες του είχαν τα ηνία του αγώνα και παρά το γεγονός ότι βρέθηκαν πίσω στο σκορ, συνέχισαν να πιέζουν και να δημιουργούν αρκετές ευκαιρίες. Εν τέλει η ανωτερότητά τους καρποφόρησε στο 38ο λεπτό έπειτα από σέντρα σουτ του Αποστολόπουλου.

Στο δεύτερο μέρος, ο ΠΑΣ συνέχισε στον ίδιο ρυθμό και παρά το γεγονός ότι έπαιζε με παίκτη λιγότερο, έψαχνε το γκολ που θα του έδινε τη νίκη. Ωστόσο αυτό δεν ήρθε ποτέ και ο “Άγιαξ της Ηπείρου” έφυγε από την Πάτρα με το βαθμό της ισοπαλίας.

Όσον αφορά την εξέλιξη του αγώνα, η πρώτη καλή στιγμή του ματς έγινε στο 4ο λεπτό όταν το σουτ του Κυνηγόπουλου από πλάγια θέση πέρασε άουτ. Στο 17ο λεπτό μετά από σέντρα του Πολίμου, η μπάλα έφτασε στον Σταμόπουλο, αυτός έκανε το σουτ στην κίνηση αλλά η μπάλα πέρασε άουτ. Στο 26ο λεπτό έπειτα από κόρνερ του Κυνηγόπουλου, η μπάλα στρώθηκε στον Παπατόλιο, ο οποίος με σουτ από τα όρια της περιοχής πέτυχε το 1-0. Στο 28΄ το σουτ του Λέο δεν βρήκε στόχο. Στο 29΄ μετά από σέντρα ακριβείας του Καρτάλη, ο Λέο πήρε την κεφαλιά αλλά η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι. Στο 30ο λεπτό ο Σούλης πραγματοποίησε εντυπωσιακή επέμβαση και έδιωξε σε κόρνερ το σουτ του Κάστρο. Στο 35΄ το σουτ του Νικολιά πέρασε δίπλα από την αντίπαλη εστία. Στο 38ο λεπτό ο Αποστολόπουλος με σέντρα σουτ και αφού η μπάλα πήρε περίεργη τροχιά ισοφάρισε σε 1-1. Στο 47΄ ο Σούλης έδιωξε την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Κάστρο, ο Κρίζμαν πήρε το ριμπάουντ, έκανε το σουτ από κοντινή απόσταση αλλά έστειλε την μπάλα άουτ. Στο 48΄ ο Σούλης έδιωξε σε κόρνερ το σουτ του Κρίζμαν. Στο 63΄ έπειτα από κόρνερ του Καρτάλη, ο Σκόνδρας πήρε την κεφαλιά αλλά η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι. Στο 74΄ το σουτ του Νικολιά πέρασε πάνω από την εστία. Στο 85΄ ο Γιαννίκογλου εκτινάχθηκε και έδιωξε σε κόρνερ την κεφαλιά του Μωραΐτη.

Ο κύριος Γιαννίκης χρησιμοποίησε τους Γιαννίκογλου, Μπουκουβάλα, Αποστολόπουλο, Σκόνδρα, Πίτου Γκαρσία, Νικολιά, Σιόντη (43΄ Ζιούλη), Λέο (64΄ Παμλίδη), Καρτάλη (70΄ Λιάσο), Κάστρο και Κρίζμαν.

Αφήστε μια απάντηση