ΠΑΣ Γιάννινα: ΠΑΣ-ας στα Περιβόλια

Με το διπλό από τα Περιβόλια έφυγε ο ΠΑΣ Γιάννινα και πλέον η αντίστροφη μέτρηση για την επιστροφή του στα μεγάλα σαλόνια στοίχημα πως έχει ξεκινήσει για τα καλά. Ο “Άγιαξ της Ηπείρου” επικράτησε εκτός έδρας του Πλατανιά με σκορ 0-2, για την 18η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League 2, και διατήρησε την απόσταση των επτά βαθμών που τον χωρίζει από το δεύτερο του βαθμολογικού πίνακα. Τα τέρματα για την ομάδα των Ιωαννίνων σημείωσαν οι Επαμεινώνδας Παντελάκης και Αλέξανδρος Καρτάλης.

Η Κρήτη φάνηκε πως είναι ιδιαίτερα φιλόξενη για τον ΠΑΣ, καθώς οι Γιαννιώτες κατάφεραν να αποδράσουν με το τρίτο τους διπλό από τη συγκεκριμένη πόλη. Πριν τον Πλατανιά, είχαν νικήσει τόσο τον Εργοτέλη όσο και τα Χανιά. Επιπλέον κατέγραψαν τη 13η τους νίκη στο πρωτάθλημα και η επέλασή τους συνεχίζεται.

Ο τεχνικός του ΠΑΣ, Αργύρης Γιαννίκης, είδε τους ποδοσφαιριστές του να έχουν την πρωτοβουλία των κινήσεων, να κυκλοφορούν σωστά και ορθολογικά τη μπάλα και να μπαίνουν με καλές προϋποθέσεις στην αντίπαλη περιοχή. Από την άλλη απειλήθηκαν σε ελάχιστες στιγμές και σε γενικές γραμμές έφυγαν εύκολα με τους τρεις βαθμούς από τα Περιβόλια.

Όσον αφορά την εξέλιξη της συνάντησης, η πρώτη καλή στιγμή του ματς έγινε στο 12ο λεπτό όταν ο Παπουτσογιαννόπουλος επιχείρησε το σουτ από το ημικύκλιο της περιοχής αλλά η μπάλα πέρασε άουτ. Στο 15ο λεπτό ο Παντεράκης απομάκρυνε με τις γροθιές την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Καρτάλη. Στο 19ο λεπτό έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Αποστολόπουλου, ο Παντελάκης νίκησε τους πάντες στον αέρα και με κεφαλιά από την καρδιά της περιοχής σημείωσε το 0-1. Στο 22ο λεπτό ο Παμλίδης μετά από προσωπική ενέργεια, μπήκε στην περιοχή αλλά το σουτ που επιχείρησε δε βρήκε στόχο. Στο 29ο λεπτό ο Χουτεσιώτης δίχως να δυσκολευτεί ιδιαίτερα μπλόκαρε σταθερά το σουτ του Βουκελάτου από μακρινή απόσταση. Στο 40ο λεπτό ο Χουτεσιώτης με τις γροθιές απέκρουσε την εκτέλεση φάουλ του Γιούση. Στο 56ο λεπτό ο Καρτάλης με σουτ μέσα από την περιοχή έπειτα από εξαιρετική ατομική ενέργεια πέτυχε το 0-2. Στο 71ο λεπτό ο Βουκελάτος από πλάγια θέση έκανε το σουτ αλλά η μπάλα πέρασε εκτός εστίας. Στο 89ο λεπτό μετά από σέντρα του Ρεβυθόπουλου, ο Γιούσης πήρε την κεφαλιά αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.

Ο κύριος Γιαννίκης χρησιμοποίησε τους Χουτεσιώτη, Παντελάκη, Λέο (77΄ Ξύδα), Μπουκουβάλα, Σκόνδρα, Αποστολόπουλο, Λιάσο, Καρτάλη (80΄ Νικολιά), Σιόντη, Κρίζμαν (63΄ Ελευθεριάδη) και Παμλίδη.

Αφήστε μια απάντηση