Ο “αφιλόξενος” ΠΑΣ

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Πέδρο Κόντε, ο οποίος σημείωσε τα τρία από τα τέσσερα γκολ της ομάδας του, ο ΠΑΣ Γιάννινα επικράτησε της ΑΕΛ στο γήπεδο των “Ζωσιμάδων” και έδειξε πως και τη φετινή σεζόν είναι μία από τις ομάδες που αποτελούν φαβορί για την είσοδό τους στην πρώτη πεντάδα της βαθμολογίας.

Σε όλη σχεδόν τη διάρκεια του αγώνα οι παίκτες του Γιάννη Πετράκη ήταν καλύτεροι των αντιπάλων τους και αυτό βγήκε και στο χορτάρι, όπου και δημιούργησαν πολλές ευκαιρίες και πέτυχαν αρκετά γκολ. Το τελικό 4-0 έφερε την ομάδα των Ιωαννίνων στην 4η θέση της βαθμολογίας της Super League μαζί με τους Ατρόμητο και Πανιώνιο.

Η εικόνα του αγώνα

Στο 10ο λεπτό της αναμέτρησης ο Πέδρο Κόντε έβαλε μπροστά στο σκορ τον ΠΑΣ, όταν μετά από ωραία συνεργασία βρέθηκε μόνος του μέσα στην περιοχή και δεν αστόχησε. Μετά το 1-0 οι γηπεδούχοι συνέχισαν στον ίδιο ρυθμό και έφτασαν και σε δεύτερο γκολ στο 27ο λεπτό. “Δράστης” ήταν ο Ευριπίδης Γιάκος, ο οποίος με προσωπική ενέργεια έγραψε το 2-0.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου η ΑΕΛ προσπάθησε να αντιδράσει, αλλά δεν τα κατάφερε. Από την άλλη, οι γηπεδούχοι έφτασαν και σε τρίτο γκολ στο 52’ με σκόρερ τον Κόντε, ο οποίος διπλασίασε τα προσωπικά του τέρματα. Ο ίδιος παίκτης στο 74’ πέτυχε και τρίτο προσωπικό γκολ και διαμόρφωσε το τελικό 4-0 υπέρ των γηπεδούχων.

Γιάννης Πετράκης: Αξίζουν συγχαρητήρια στους παίκτες

Ο Γιάννης Πετράκης ανέφερε μετά το τέλος του αγώνα πως οι παίκτες του έκαναν σπουδαία προσπάθεια για να πάρουν τη νίκη και τους αξίζουν συγχαρητήρια. Ο ίδιος ανέφερε πως έμεινε απολύτως ικανοποιημένος από την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του και από την εικόνα που παρουσίασε η ομάδα του στο γήπεδο.

Ανακοινώθηκε η αποστολή για τον αγώνα Κυπέλλου με την Ξάνθη

Από εκεί και πέρα, ο ΠΑΣ Γιάννινα υποδέχεται σήμερα τη Σκόντα Ξάνθη για το Κύπελλο Ελλάδας και στοίχημα πως θέλει να ξεκινήσει με νίκη τις υποχρεώσεις του στη διοργάνωση. Ο προπονητής της ομάδας της Ηπείρου, Γιάννης Πετράκης, ανακοίνωσε την αποστολή για τον αγώνα. Η 18άδα που επέλεξε ο Έλληνας τεχνικός δεν περιελάμβανε ιδιαίτερες εκπλήξεις, ενώ σχεδόν όλοι οι βασικοί παίκτες βρίσκονται σε αυτή.

Ο αγώνας Κυπέλλου μεταξύ του ΠΑΣ Γιάννινα και της Σκόντα Ξάνθης είναι προγραμματισμένος για την Τετάρτη, 26 Οκτωβρίου 2016, στις 15:00 στο γήπεδο των “Ζωσιμάδων”.