Στον ΠΑΣ μέχρι και το 2020 ο Μπέριος

Οι εξαιρετικές εμφανίσεις του Θοδωρή Μπέριου με τη φανέλα του ΠΑΣ Γιάννινα δεν πέρασαν απαρατήρητες από τους Διοικούντες του Συλλόγου και έτσι αυτοί προχώρησαν στην ανανέωση του συμβολαίου του 27χρονου αμυντικού.

Οι δύο πλευρές τα βρήκαν σε όλα και ανανέωσαν τη συνεργασία τους για άλλα τέσσερα χρόνια και έτσι ο παίκτης θα δεσμεύεται με συμβόλαιο με τον ΠΑΣ μέχρι και το 2020.

Μετά την επίτευξη της συμφωνίας η ΠΑΕ εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:

“Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή της ομάδας Θεόδωρο Μπέριο έως τις 30-6-2020”.

Από την άλλη πλευρά, ο ίδιος ο παίκτης εξέφρασε τη χαρά του και την ικανοποίηση του γι’ αυτή την εξέλιξη και ευχαρίστησε τους Διοικούντες της ομάδας, το προπονητικό επιτελείο του Συλλόγου, την οικογένειά του, τους συμπαίκτες του και τον κόσμο της ομάδας, αλλά και όσους τον βοήθησαν όλα αυτά τα χρόνια. Στο τέλος των δηλώσεών του ανέφερε πως θα δουλέψει σκληρά για να ανεβεί ο ΠΑΣ ακόμη πιο ψηλά.

Ανανέωση συμβολαίων του Ακόστα και του Λίλα σχεδιάζουν στον ΠΑΣ

Στον ΠΑΣ Γιάννινα δεν είναι διατεθειμένοι να χάσουν τους παίκτες που έφεραν την ομάδα σε αυτό το σημείο και μετά την ανανέωση του συμβολαίου του Θοδωρή Μπέριου στοίχημα ότι είναι έτοιμοι να προχωρήσουν και σε πρόταση ανανέωσης στους Ακόστα και Λίλα.

Αμφότεροι οι παίκτες είναι από τους βασικούς συντελεστές της εικόνας που παρουσιάζει η ομάδα του Γιάννη Πετράκη και ο Έλληνας τεχνικός θέλει να τους έχει στη διάθεσή του και στο μέλλον.

Από την πλευρά της ομάδας υπάρχει αισιοδοξία πως τόσο ο Ακόστα, όσο και ο Λίλα, θα πουν το πολυπόθητο “ναι” και θα παραμείνουν στην ομάδα της Ηπείρου.

Χωρίς επίσημες υποχρεώσεις οι επόμενες ημέρες

Ο ΠΑΣ Γιάννινα δεν έχει επίσημες υποχρεώσεις αυτές τις ημέρες, αφού διεξάγονται οι αγώνες των Εθνικών ομάδων και οι εγχώριες διοργανώσεις έχουν σταματήσει. Πάντως, μετά τα όσα συμβαίνουν στη χώρα γύρω από το ποδόσφαιρο, κανείς δεν είναι σίγουρος για το πότε θα γίνει η επανέναρξη της Super League.