Μόνος στη δεύτερη θέση ο ΠΑΣ!

Ο ΠΑΣ Γιάννινα ήταν ο κερδισμένος της αγωνιστικής, αφού με τη νίκη του επί της Βέροιας πέρασε στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας της Super League, αφήνοντας πίσω του τον Παναθηναϊκό κατά δύο βαθμούς. Συν τοις άλλοις, η ομάδα των Ιωαννίνων εκμεταλλεύτηκε και την ισοπαλία του Ολυμπιακού με την Κέρκυρα και μείωσε στους πέντε βαθμούς τη διαφορά της από την πρώτη θέση της βαθμολογίας.

Η ομάδα του Γιάννη Πετράκη θα στοιχημάτιζε κανείς ότι εντυπωσιάζει με τις επιδόσεις της και αν δεν είχε απολέσει βαθμούς σε θεωρητικά βατά παιχνίδια, τότε θα ήταν μία “ανάσα” από τον πρωτοπόρο της βαθμολογίας Ολυμπιακό.

Κυρίαρχος από το πρώτο ημίχρονο

Ο ΠΑΣ ήταν κυρίαρχος στον αγωνιστικό χώρο από το πρώτο ημίχρονο και σε όλη τη διάρκεια του αγώνα απειλούσε την εστία της Βέροιας. Οι γηπεδούχοι στο πρώτο μέρος είχαν 8 τελικές προσπάθειες, με τη μία να καταλήγει στο δοκάρι και τη μία από αυτές στα δίχτυα. Ο Πέδρο Κόντε ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ για την ομάδα των Ιωαννίνων στο 39ο λεπτό, γκολ που δικαιούνταν ο ΠΑΣ σύμφωνα με την απόδοσή του.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι συνέχισαν στον ίδιο ρυθμό. Οι ευκαιρίες διαδέχονταν η μία την άλλη, ενώ ακόμη μία φορά το δοκάρι έσωσε την εστία της Βέροιας. Τελικά στις καθυστερήσεις του αγώνα ο Κοζορώνης πέτυχε το 2-0 και σφράγισε τη νίκη της ομάδας του.

Γιάννης Πετράκης: “Σπουδαία προσπάθεια και σπουδαία νίκη”

Απολύτως ικανοποιημένος ήταν μετά το τέλος του αγώνα με τη Βέροια ο προπονητής του ΠΑΣ, Γιάννης Πετράκης. Ο ίδιος στις δηλώσεις του χαρακτήρισε σπουδαία τη νίκη για την ομάδα του, ενώ τόνισε πως και η προσπάθεια των παικτών του ήταν πολύ μεγάλη.

Ο Έλληνας τεχνικός στάθηκε και στο γεγονός πως οι παίκτες του δημιούργησαν πολλές ευκαιρίες στον αγώνα, παρά το γεγονός πως οι κλιματολογικές συνθήκες δεν ήταν καλές και ο αγωνιστικός χώρος ήταν σε κακή κατάσταση. Για την κακή κατάσταση του γηπέδου ο ίδιος δήλωσε πως δεν μπορεί να γίνει κάτι άμεσο για να αλλάξει η κατάσταση και το συγκεκριμένο θέμα αποτελεί ευθύνη της Διοίκησης της ομάδας.

Με τον Αγροτικό Αστέρα για το Κύπελλο

Την Τρίτη, 29 Νοεμβρίου 2016, στις 15:00, ο ΠΑΣ Γιάννινα θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον Αγροτικό Αστέρα για το Κύπελλο Ελλάδας. Ο Γιάννης Πετράκης ανέφερε στις δηλώσεις του πως ο συγκεκριμένος θεσμός ενδιαφέρει πολύ τον ΠΑΣ και το συγκεκριμένο παιχνίδι είναι μία ευκαιρία να αγωνιστούν και οι παίκτες που δεν έχουν πολλά λεπτά συμμετοχής στο πρωτάθλημα. Αξίζει να σημειωθεί πως στον πρώτο αγώνα του ομίλου οι Γιαννιώτες είχαν επικρατήσει της Ξάνθης με 1-0.

Αφήστε μια απάντηση