Ο ΠΑΣ “πλήρωσε” την αποβολή και τις χαμένες ευκαιρίες

Οι παίκτες του ΠΑΣ Γιάννινα έδειξαν καλή εικόνα απέναντι στον Ολυμπιακό, αλλά οι χαμένες ευκαιρίες, καθώς και το γεγονός πως έπαιξαν για περισσότερο από ένα ημίχρονο με παίκτη λιγότερο τους στοίχισε. Οι Γιαννιώτες ηττήθηκαν από τον πρωτοπόρο με 0-2 και πλέον υποχώρησαν στην 6η θέση της βαθμολογίας της Super League.

Μοιραίος ο Μαμπουλού, άδικη αποβολή του Λίλα

Ο αγώνας ξεκίνησε με τον Ολυμπιακό να προσπαθεί να επιβάλει από νωρίς το ρυθμό του, αλλά η καλή στιγμή στο ματς ανήκε στους γηπεδούχους. Συγκεκριμένα, στο 4ο λεπτό της αναμέτρησης ο Μαμπουλού βγήκε μόνος του με τον τερματοφύλακα του Ολυμπιακού, αλλά σούταρε άουτ, σπαταλώντας μία τεράστια ευκαιρία για την ομάδα του. Στα επόμενα λεπτά οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που δημιούργησαν ορισμένες καλές στιγμές, αλλά δεν κατάφεραν να νικήσουν τον Περιστερίδη.

Στο 38ο λεπτό έγινε η φάση για την οποία διαμαρτύρεται ο ΠΑΣ. Ο Λίλα διεκδίκησε την μπάλα με τον Μιλιβόγιεβιτς. Ο Σέρβος αμυντικός μέσος του Ολυμπιακού σήκωσε ψηλά το πόδι του, αλλά ο διαιτητής Παπαπέτρου έδωσε φάουλ υπέρ των φιλοξενούμενων και τιμώρησε με κίτρινη κάρτα τον παίκτη των Ιωαννίνων. Τρία λεπτά αργότερα ο Λίλα υπέπεσε σε φάουλ πάνω στον Κώστα Φορτούνη και τιμωρήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα (σωστή απόφαση) και άφησε την ομάδα του με παίκτη λιγότερο.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ολυμπιακός είχε την υπεροχή στον αγωνιστικό χώρο και τελικά την εκμεταλλεύτηκε στο 68ο λεπτό με τον Καρντόσο που σκόραρε και έγραψε το 0-1. Στα τελευταία λεπτά του αγώνα ο Κόντε έχασε μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσει για την ομάδα του, η οποία λίγο μετά δέχτηκε και δεύτερο γκολ και τελικά ηττήθηκε με 0-2.

Γιάννης Πετράκης: “Έπαιξε ρόλο που παίξαμε ένα ημίχρονο με δέκα παίκτες”

Στο γεγονός πως η αποβολή του Λίλα έπαιξε σημαντικό ρόλο στάθηκε ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννινα, Γιάννης Πετράκης. Ο ίδιος τόνισε πως η ομάδα του αγωνίστηκε για περισσότερο από ένα ημίχρονο με παίκτη λιγότερο, αλλά παρόλα αυτά οι παίκτες του πάλεψαν και έχασαν σημαντικές ευκαιρίες.

Φυσικά, ο τεχνικός της ομάδας των Ιωαννίνων δεν παρέλειψε να δώσει συγχαρητήρια στους παίκτες του για την εμφάνισή τους και σχολίασε πως όλοι στην ομάδα θα πρέπει πλέον να αφήσουν πίσω τους το συγκεκριμένο ματς και να αφοσιωθούν στο επόμενο.

Στη Μυτιλήνη για το Κύπελλο ο ΠΑΣ

Την ερχόμενη Πέμπτη ο ΠΑΣ Γιάννινα θα αγωνιστεί εκτός έδρας με την Καλλονή για το Κύπελλο Ελλάδας. Μετά την ισοπαλία στον αγώνα του Αγροτικού Αστέρα με την Ξάνθη, η ομάδα των Ιωαννίνων πήρε την πρόκριση και εξασφάλισε και μαθηματικά την πρώτη θέση του ομίλου. Έτσι, ο αγώνας δεν έχει βαθμολογικό ενδιαφέρον για την ομάδα του Γιάννη Πετράκη και ο Έλληνας τεχνικός αναμένεται να προβεί σε πολλές αλλαγές παικτών.

Αφήστε μια απάντηση