Προετοιμασία σε κλειστό χώρο για τον ΠΑΣ Γιάννινα

Τελειωμό δεν έχουν τα… βάσανα των παικτών του ΠΑΣ Γιάννινα μετά τη σφοδρή κακοκαιρία που έπληξε την πόλη των Ιωαννίνων και όλη σχεδόν την Ελλάδα. Η πυκνή χιονόπτωση σκέπασε κυριολεκτικά το προπονητικό κέντρο της ομάδας και οι παίκτες αναγκάστηκαν να κάνουν προπόνηση σε κλειστό χώρο. Συγκεκριμένα, ο Γιάννης Πετράκης προπόνησε τους ποδοσφαιριστές του στην αίθουσα στίβου των “Ζωσιμάδων” και πλέον αναζητείται χώρος για να διεξαχθεί κανονική προπόνηση με τη χρήση μπάλας.

Αυτή την Κυριακή ο ΠΑΣ Γιάννινα θα κληθεί να αντιμετωπίσει τη Σκόντα Ξάνθη εκτός έδρας. Η ακριτική ομάδα παρουσιάζει εξαιρετικό πρόσωπο στο φετινό πρωτάθλημα και βρίσκεται στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας, όντας 3 βαθμούς μπροστά από τον “Άγιαξ της Ηπείρου”. Ο Γιάννης Πετράκης περιμένει τους Μπέριο και Λίλα να μπουν σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης, αλλά η συμμετοχή τους στο συγκεκριμένο ματς είναι αμφίβολη.

Ο αγώνας Σκόντα Ξάνθη – ΠΑΣ Γιάννινα είναι προγραμματισμένος για την Κυριακή, 15 Ιανουαρίου 2017, στις 17:15 και αφορά την 11η αγωνιστική της Super League η οποία είχε αναβληθεί. Ο ΠΑΣ προέρχεται από την επικράτηση του μέσα στην “Τούμπα” επί του ΠΑΟΚ και θέλει να δώσει συνέχεια στο αήττητο σερί του, το οποίο κρατάει για τρεις αγωνιστικές.

Δεν καταθέτει ένσταση ο Πλατανιάς

Ο ΠΑΣ Γιάννινα δεν κατάφερε να ταξιδέψει στην Κρήτη για τον αγώνα Κυπέλλου με τον Πλατανιά και κινδύνευε με κυρώσεις. Παρόλα αυτά, οι υπεύθυνοι της κρητικής ομάδας δεν είναι διατεθειμένοι να καταθέσουν ένσταση, αφού αναγνώρισαν το ελαφρυντικό που υπήρχε λόγω της σφοδρής κακοκαιρίας.

Από την πλευρά της ομάδας των Ιωαννίνων συνέλεξαν όλα τα απαραίτητα έγγραφα για τη μη προσέλευση της ομάδας στα Χανιά. Συγκεκριμένα, οι υπεύθυνοι του ΠΑΣ πήραν βεβαιώσεις από την αεροπορική εταιρία και από το αεροδρόμιο “Μακεδονία” για τη ματαίωση όλων των πτήσεων προς τα Χανιά, αλλά και βεβαιώσεις για τη ματαίωση όλων των πτήσεων προς Αθήνα από το αεροδρόμιο των Ιωαννίνων.

Τόσο από την πλευρά του ΠΑΣ Γιάννινα, όσο και από αυτή του Πλατανιά, αναμένουν πλέον την ανακοίνωση της ημερομηνίας για τη διεξαγωγή του πρώτου αγώνα Κυπέλλου μεταξύ των δύο ομάδων.

Αφήστε μια απάντηση