Ήττα με 0-1 για τον ΠΑΣ

Ο ΠΑΣ Γιάννινα ηττήθηκε με 0-1 από τον ΠΑΟΚ στο γήπεδο των “Ζωσιμάδων” και έπεσε στην 6η θέση της βαθμολογίας της Super League. Σε ένα παιχνίδι που έγινε υπό αντίξοες συνθήκες (λόγω της κατάστασης του αγωνιστικού χώρου), οι Γιαννιώτες δεν κατάφεραν να πάρουν κάτι θετικό, παρά το γεγονός πως είχαν καλές στιγμές στο ματς.

Δεν κατέφερε να βρει απάντηση

Ο ΠΑΣ δέχτηκε το γκολ στο 31ο λεπτό από τον Λέοβατς, αλλά στη συνέχει του αγώνα έχασε μεγάλη ευκαιρία με τον Μαμπουλού, ο οποίος νικήθηκε σε τετ α τετ από τον Γλύκο. Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του Γιάννη Πετράκη είχε άλλη μία καλή στιγμή με τον Κόντε, αλλά ο Βαρέλα έσωσε την εστία του ΠΑΟΚ.

Στα τελευταία λεπτά του αγώνα οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν για πέναλτι και υπήρξαν αψιμαχίες μεταξύ των παικτών, οι οποίες όμως σταμάτησαν με τη συμβολή των ψυχραιμότερων. Το σκορ δεν άλλαξε και το τελικό σφύριγμα του διαιτητή βρήκε τον ΠΑΟΚ νικητή με 0-1.

Γιάννης Πετράκης: “Με αυτές τις συνθήκες κερδίζει ο πιο τυχερός”

Ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννινα, Γιάννης Πετράκης, δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα πως ο ΠΑΟΚ ήταν πιο τυχερός και τελικά κατάφερε να πάρει τη νίκη στον αγώνα μεταξύ των δύο ομάδων. Ο Έλληνας τεχνικός στάθηκε στην τραγική κατάσταση του αγωνιστικού χώρου και ανέφερε πως σε τέτοιες συνθήκες κερδίζει πάντα η ομάδα που έχει την τύχη με το μέρος της.

Συν τοις άλλοις, ο Γιάννης Πετράκης έδωσε συγχαρητήρια σε όλους τους ποδοσφαιριστές για την προσπάθεια που έκαναν και δήλωσε ευχαριστημένος από τη νοοτροπία των παικτών του. Τέλος ανέφερε πως η έλλειψη του γκολ δεν αλλοιώνει καθόλου την προσπάθεια που έκαναν οι παίκτες.

Κλήθηκαν σε απολογία ομάδα και Πρόεδρος

Ο Πρόεδρος του ΠΑΣ Γιάννινα, Γιώργος Χριστοβασίλης, κλήθηκε σε απολογία από το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της Super League. Η αιτία δεν είναι άλλη από τα όσα συνέβησαν μετά το τέλος του αγώνα με τον ΠΑΟΚ. Από την άλλη, σε απολογία κλήθηκε και η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον ίδιο αγώνα.

Στα Χανιά για τον αγώνα Κυπέλλου με τον Πλατανιά

Την ερχόμενη Πέμπτη ο ΠΑΣ Γιάννινα θα βρεθεί στα Χανιά, όπου και στις 17:15 θα τεθεί αντιμέτωπος με τον Πλατανιά για το Κύπελλο Ελλάδας. Ο εν λόγω αγώνας είχε αναβληθεί αρχικά και πλέον θα διεξαχθεί σε αυτή την ημερομηνία και η ρεβάνς θα γίνει στις 31 Ιανουαρίου, δηλαδή την επόμενη εβδομάδα.

Αφήστε μια απάντηση