Πήρε βαθμό και ελπίζει ο ΠΑΣ

Ο ΠΑΣ Γιάννινα προηγήθηκε στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό, αλλά τελικά δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη και τους τρεις βαθμούς της νίκης (σ.σ. 1-1). Η ομάδα του Γιάννη Πετράκη δεν είχε καλή απόδοση στο ματς και κινδύνεψε με ήττα, αλλά τελικά κατάφερε να πάρει το βαθμό της ισοπαλίας και να μείνει ζωντανή στο κυνήγι της πρώτης πεντάδας.

Οι Γιαννιώτες βρίσκονται πλέον στην 8η θέση της βαθμολογίας, πέντε βαθμούς πίσω από τον 5ο Παναθηναϊκό, αλλά συνεχίζουν να ελπίζουν σε είσοδό τους στα play offs. Η ομάδα δείχνει να έχει μείνει από δυνάμεις και χαρακτηριστικό είναι πως δεν έχει νίκη στα τελευταία πέντε ματς ανεξαρτήτως διοργάνωσης. Το πρόγραμμα που ακολουθεί είναι βατό και όλοι ευελπιστούν ο ΠΑΣ να παρουσιάσει το πρόσωπο του πρώτου γύρου της Super League.

Όσον αφορά την εικόνα του αγώνα, ο ΠΑΣ προηγήθηκε με γκολ του Κόντε στο 31ο λεπτό, αλλά ο σκόρερ ήταν σε θέση οφσάιντ. Παρόλα αυτά, το γκολ μέτρησε κανονικά και έτσι οι γηπεδούχοι πήραν κεφάλι στο σκορ. Ο Παναθηναϊκός έβγαλε αντίδραση και στην επανάληψη έκλεισε τους γηπεδούχους στο μισό γήπεδο και τελικά έφτασε στην ισοφάριση στο 56ο λεπτό σε μία αδράνεια στην άμυνα του ΠΑΣ.

Μέχρι και το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή ο Παναθηναϊκός απειλούσε την εστία των γηπεδούχων και σε πολλές στιγμές η ομάδα του Γιάννη Πετράκη θα στοιχηματίζαμε πως στάθηκε πολύ τυχερή, αφού θα μπορούσε να είχε δεχτεί και δεύτερο τέρμα.

Γιάννης Πετράκης: “Είμαι ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα”

Παρά το γεγονός πως η ομάδα του προηγήθηκε στο σκορ και τελικά δεν πήρε τη νίκη, ο Γιάννης Πετράκης δήλωσε ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα. Ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννινα τόνισε πως ο Παναθηναϊκός ισοφάρισε και έχασε πολλές ευκαιρίες να πετύχει και άλλο γκολ, οπότε το αποτέλεσμα είναι θετικό για την ομάδα του.

Στο τέλος των δηλώσεων του ανέφερε πως βάσει της εικόνας του ματς είναι ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα και σημείωσε πως η ομάδα του, όσο μπορούσε να πάρει τη νίκη, άλλο τόσο θα μπορούσε να ηττηθεί.

Αφήστε μια απάντηση