Ματσάρα και ισοπαλία για τον ΠΑΣ

Από τον παράδεισο στην κόλαση και από εκεί ξανά πίσω! Αυτός θα μπορούσε να είναι το τίτλος του κειμένου για να περιγραφεί το τι έγινε στο γήπεδο των “Περιβολιών” και στον αγώνα του Πλατανιά με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Οι Γιαννιώτες προηγήθηκαν με 0-2 στο 11ο λεπτό, αλλά οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν πριν τη λήξη του ημιχρόνου και πήραν το προβάδισμα στο 51ο λεπτό. Ο Κόντε ισοφάρισε σε 3-3 στο 58’ και μέχρι τη λήξη του αγώνα ο ΠΑΣ απώλεσε πολλές και σημαντικές ευκαιρίες για να πάρει τη νίκη. Οι δύο ομάδες μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις στο καλύτερο ματς της Super League για τη φετινή σεζόν.

Ιδανικό ξεκίνημα για τον ΠΑΣ

Ο ΠΑΣ Γιάννινα ξεκίνησε ιδανικά το ματς και στο 11ο μόλις λεπτό είχε πάρει προβάδισμα δύο τερμάτων. Συγκεκριμένα, στο 9ο λεπτό ο Κόντε με προβολή πέτυχε το 0-1, ενώ δύο λεπτά αργότερα ο Τζιμόπουλος με σουτ μέσα από την περιοχή έδωσε αέρα δύο τερμάτων στους φιλοξενούμενους. Μέχρι και το 30ο λεπτό της αναμέτρησης οι φιλοξενούμενοι κυριαρχούσαν στον αγωνιστικό χώρο, αλλά στη συνέχεια ο Πλατανιάς αντέδρασε και έφτασε στη μείωση του σκορ με τον Γιακουμάκη. Σα να μην έφτανε αυτό για τον ΠΑΣ, στο 40ο Κάργας ισοφάρισε για τους γηπεδούχους και έτσι έκλεισε το πρώτο ημίχρονο.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου στοίχημα πως ήρθε η απόλυτη ψυχρολουσία για τους φιλοξενούμενους. Αρχικά στο 50ο λεπτό ο ΠΑΣ είχε δοκάρι σε κεφαλιά του Μπέριου και στην αμέσως επόμενη φάση ο Πλατανιάς προηγήθηκε με 3-2 χάρις σε γκολ του Σίγκνεβιτς. Μετά το 3-2 και την ολική ανατροπή του Πλατανιά, ο αγώνας έγινε ροντέο με τη μία ευκαιρία να διαδέχεται την άλλη. Αρχικά ο Κόντε με το δεύτερο προσωπικό του γκολ ισοφάρισε για τον ΠΑΣ στο 58’, ενώ λίγα λεπτά αργότερα οι παίκτες του Πλατανιά απώλεσαν σπουδαία ευκαιρία να κάνουν το 4-3. Από το 70’ και μετά οι φιλοξενούμενοι ήταν καταιγιστικοί, αλλά είχαν την ατυχία να πέσουν πάνω στον τερματοφύλακα της κρητικής ομάδας. Στο τελευταίο λεπτό του παιχνιδιού οι Γιαννιώτες έχασαν τεράστια διπλή ευκαιρία με τους Ζάιρο και Μαμπουλού και έτσι το τελικό σκορ δεν άλλαξε.

Γιάννης Πετράκης: “Δικαιούμασταν τη νίκη”

Ο Γιάννης Πετράκης, αφού αρχικά ανέφερε πως έγινε ένα εντυπωσιακό παιχνίδι, τόνισε πως η ομάδα του άξιζε τη νίκη βάσει των ευκαιριών που δημιούργησε στον αγώνα. Ο Έλληνας προπονητής δήλωσε πως τέτοιου είδους παιχνίδια φέρνουν τον κόσμο στο γήπεδο και έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες της ομάδας του.

Αφήστε μια απάντηση