Κόλλησαν στο “μηδέν” ΠΑΣ Γιάννινα και Παναιτωλικός

Στο παιχνίδι του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Παναιτωλικό δεν υπήρξε νικητής, αφού οι δύο ομάδες κόλλησαν στο 0-0. Οι Γιαννιώτες, ήθελαν πάση θυσία τη νίκη για να παραμείνουν κοντά στις θέσεις που οδηγούν στα play offs, αλλά δεν κατάφεραν να την πάρουν και έτσι η συμμετοχή τους σε αυτά φαντάζει πλέον όνειρο θερινής νυκτός.

Με το βαθμό της ισοπαλίας ο ΠΑΣ Γιάννινα ανέβηκε στους 33 βαθμούς, αλλά η διαφορά του από την 5η θέση της βαθμολογίας άνοιξε κι άλλο και πήγε στους 7 πόντους. Η ομάδα του Γιάννη Πετράκη δείχνει να… ξεφούσκωσε στο δεύτερο γύρο και χαρακτηριστικό είναι πως μετράει μόλις μία νίκη στα τελευταία οχτώ παιχνίδια για τη Super League.

Γιάννης Πετράκης: “Το άγχος επηρέασε τους παίκτες στο δεύτερο ημίχρονο”

Ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννινα, Γιάννης Πετράκης, ξεκίνησε τις δηλώσεις τους στη συνέντευξη Τύπου αναφέροντας πως η ομάδα του παρουσίασε δύο διαφορετικές εικόνες στο ματς με τον Παναιτωλικό. Όπως ο ίδιος ανέφερε, οι παίκτες του έκαναν πολύ καλό πρώτο ημίχρονο, αλλά στο δεύτερο η απόδοση τους έπεσε, αφού το άγχος για τη νίκη τους επηρέασε αρνητικά.

Ο κ. Πετράκης ανέφερε επίσης πως ο ΠΑΣ θα συνεχίσει να παλεύει για τη νίκη σε κάθε ματς, παρά το γεγονός πως έχει μείνει πλέον πολύ πίσω σε ό,τι αφορά την κατάληψη μίας θέσης στην πρώτη πεντάδα της βαθμολογίας. Ο ίδιος τόνισε πως οι ποδοσφαιριστές του θα συνεχίσουν να αγωνίζονται με αξιοπρέπεια και θα φανεί στην πράξη που μπορούν να φτάσουν.

Ο Δημήτριος Στούκας υπεύθυνος του τμήματος σκάουτινγκ του ΠΑΣ Γιάννινα

Όπως ανακοινώθηκε και επίσημα από την ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, ο Δημήτριος Στούκας θα είναι από εδώ και στο εξής ο υπεύθυνος του τμήματος σκάουτινγκ της ομάδας. Ο ίδιος είναι εκπρόσωπος του Ερασιτέχνη στο Δ.Σ. της ΠΑΕ και ουσιαστικά αναλαμβάνει έναν πολύ πιο σημαντικό ρόλο στην ομάδα.

Η ανάληψη των καθηκόντων του ανακοινώθηκε και επίσημα από την ΠΑΕ και στην ανακοίνωση έγινε γνωστό πως ο ίδιος θα έχει άμεση συνεργασία με τον Τεχνικό Διευθυντή της ομάδας, κ. Γεωργουλόπουλο.

Αφήστε μια απάντηση