Σε ρυθμούς Ξάνθης κινείται ο ΠΑΣ

Ο ΠΑΣ Γιάννινα θα αντιμετωπίσει τη Σκόντα Ξάνθη την επόμενη αγωνιστική, σε ένα παιχνίδι χωρίς ιδιαίτερο βαθμολογικό ενδιαφέρον για την ομάδα της Ηπείρου. Ο Γιάννης Πετράκης ξεκίνησε την προετοιμασία των παικτών του και περιμένει τον Θεμιστοκλή Τζημόπουλο να επιστρέψει από την Εθνική του ομάδα.

Οι Γιαννιώτες έχουν μείνει πολύ πίσω στο κυνήγι των play offs και ουσιαστικά έχουν τεθεί εκτός μάχης. Η Ξάνθη, από την άλλη, θέλει θετικό αποτέλεσμα για να παραμείνει στο κόλπο της πεντάδας.

Πέδρο Κόντε: “Ο ΠΑΣ μου έδωσε την ευκαιρία να αγωνιστώ στο Europa League

Ο Πέδρο Κόντε κάνει πράματα και θάματα τη φετινή σεζόν με τη φανέλα του ΠΑΣ Γιάννινα και καταρρίπτει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο. Ο Ισπανός επιθετικός έδωσε εκτενής συνέντευξη για την ποδοσφαιρική του καριέρα και για την πορεία του στην Ελλάδα και έκανε γνωστό πως επέλεξε τον ΠΑΣ γιατί θα έπαιζε και στο Europa League.

Ο Ισπανός επιθετικός τόνισε στη συνέντευξή του πως θα άλλαζε κάθε προσωπική επιτυχία και βραβείο για να κερδίσει ο ΠΑΣ ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο τη φετινή σεζόν, ενώ ανέφερε πως η ομάδα των Ιωαννίνων αδικείται από τη βαθμολογική της θέση.

Ο Πέδρο Κόντε αναφέρθηκε και στον προπονητή της ομάδας, Γιάννη Πετράκη, για τον οποίο δήλωσε πως είναι πολύ σημαντικός για την ομάδα και κάνει πολύ καλή δουλειά. Με τη δουλειά του Γιάννη Πετράκη οι παίκτες βελτιώνονται ως σύνολο, αλλά και ατομικά, ανέφερε ο Ισπανός επιθετικός.

*Διαβάστε τη συνέντευξη του Πέδρο Κόντε δημοσιεύτηκε στην αθλητική ιστοσελίδα “SDNA”.

Βασικός ο Τζημόπουλος με την Εθνική Νέας Ζηλανδίας

Ο αμυντικός του ΠΑΣ Γιάννινα, Θεμιστοκλής Τζημόπουλος, αγωνίστηκε βασικός στη νίκη της Εθνικής ομάδας της Νέας Ζηλανδίας επί των Νήσων Φίτζι για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Ο ποδοσφαιριστής της ομάδας του Γιάννη Πετράκη έπαιξε 88 λεπτά στο ματς, στο οποίο η Εθνική του ομάδα επικράτησε με 2-0.

Αξίζει να σημειωθεί πως στο δεύτερο ματς της Νέας Ζηλανδίας ο Τζημόπουλος έμεινε στον πάγκο και δεν αγωνίστηκε λεπτό. Αυτό σημαίνει πως θα επιστρέψει στην Ελλάδα λιγότερο κουρασμένος, τουλάχιστον όσον αφορά την κούραση από τον αγώνα αφού υπάρχει και το μακρινό ταξίδι.

Αφήστε μια απάντηση