Χωρίς νικητή ο αγώνας του ΠΑΣ Γιάννινα με τη Σκόντα Ξάνθη

ΠΑΣ Γιάννινα και Σκόντα Ξάνθη αναδείχθηκαν ισόπαλοι στον μεταξύ τους αγώνα που διεξήχθη το περασμένο Σάββατο και αφορούσε την 26η αγωνιστική της Super League. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με γκολ του Βασιλακάκη στο 60ο λεπτό της αναμέτρησης, αλλά οι Γιαννιώτες ισοφάρισαν στις καθυστερήσεις του αγώνα με τον Ζάιρο.

Αυτή ήταν η τέταρτη σερί ισοπαλία για τον ΠΑΣ Γιάννινα στο πρωτάθλημα και πλέον η ομάδα του Γιάννη Πετράκη βρίσκεται στην 8η θέση της κατάταξης με 35 βαθμούς. Από την άλλη, η Ξάνθη έφτασε στους 41 πόντους και έχασε την ευκαιρία να… πιάσει την ΑΕΚ στην 5η θέση της βαθμολογίας.

Ελάχιστες φάσεις στο πρώτο ημίχρονο, αλλαγή εικόνας στην επανάληψη

Το πρώτο ημίχρονο του αγώνα είχε ελάχιστες καλές στιγμές για τις δύο ομάδες. Αμφότερες είχαν στραμμένη την προσοχή τους στα αμυντικά τους καθήκοντα και οι δύο τερματοφύλακες δεν απειλήθηκαν σχεδόν καθόλου.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου η Σκόντα Ξάνθη πήρε προβάδισμα στο σκορ με τον Βασιλακάκη, όταν ο Έλληνας μεσοεπιθετικός εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Γιάκου και πέτυχε το 0-1 με διαγώνιο σουτ. Λίγα λεπτά αργότερα οι φιλοξενούμενοι έχασαν την ευκαιρία να διπλασιάσουν τα τέρματά τους, όταν ο Πιτσέλι σούταρε άουτ από καλή θέση.

Στα επόμενα λεπτά ο ΠΑΣ αντέδρασε και έχασε σπουδαία ευκαιρία με τον Ζάιρο για να φτάσει την ισοφάριση, ενώ στόχο δε βρήκε και η προσπάθεια του Κόντε στο 81΄.

Στις καθυστερήσεις του αγώνα, όμως, ο Ζάιρο κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Ζίβκοβιτς και έτσι ο ΠΑΣ ισοφάρισε σε 1-1, το οποίο ήταν και το τελικό σκορ του αγώνα.

Γιάννης Πετράκης: “Αξίζαμε κάτι καλύτερο από το ματς”

Ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννινα δήλωσε μετά το τέλος της αναμέτρησης πως η ομάδα του μπορεί να ισοφάρισε στις καθυστερήσεις του αγώνα, αλλά δικαιούνταν κάτι καλύτερο βάσει της απόδοσής της. Ο Γιάννης Πετράκης ανέφερε πως οι παίκτες του δημιούργησαν πολλές ευκαιρίες στο παιχνίδι και δεν είχαν την τύχη με το μέρος τους.

Αφήστε μια απάντηση