ΠΑΣ Γιάννινα: Συνάντηση Χρηστοβασίλη – Πετράκη

Ο πρόεδρος του ΠΑΣ Γιάννινα, Γιώργος Χρηστοβασίλης, αναμένεται να συναντηθεί άμεσα με τον τεχνικό της ομάδας, Γιάννη Πετράκη, ούτως ώστε να συζητήσουν το μέλλον της ομάδας και την παραμονή του δεύτερου στον πάγκο.

Το συμβόλαιο του Γιάννη Πετράκη εκπνέει στο τέλος της σεζόν και ο Έλληνας τεχνικός δεν έχει αποφασίσει ακόμη αν θα παραμείνει στον ΠΑΣ ή αν θα συνεχίσει σε κάποια άλλη ομάδα. Παρόλα αυτά, ο ίδιος ανέφερε γι’ άλλη μία φορά πως προτεραιότητά του είναι η ομάδα της Ηπείρου και θα συζητήσει με τον πρόεδρο για να βρουν τη… χρυσή τομή.

Γιάννης Πετράκης: “Προέχει η κουβέντα με τον πρόεδρο του ΠΑΣ”

Η σεζόν ολοκληρώνεται για τον ΠΑΣ Γιάννινα και στην ομάδα της Ηπείρου θα ξεκινήσουν σιγά σιγά να χτίζουν την ομάδα της επόμενης χρονιάς.

Ο προπονητής του ΠΑΣ, Γιάννης Πετράκης, έχει συμβόλαιο μέχρι και το τέλος της φετινής σεζόν και δεν έχει ξεκαθαριστεί ακόμη αν θα παραμείνει στους Γιαννιώτες.

Ο ίδιος σε συνέντευξή του ανέφερε πως προτεραιότητά του είναι μία κουβέντα με τον πρόεδρο του ΠΑΣ Γιάννινα, ούτως ώστε να ξεκαθαρίσει η θέση της ΠΑΕ και οι κινήσεις που πρόκειται να γίνουν για να ενισχυθεί η ομάδα.

Ο Γιάννης Πετράκης μίλησε και για τις δυσκολίες που υπήρξαν όλα αυτά τα χρόνια, αλλά και για το γεγονός πως οι ποδοσφαιριστές της ομάδας δούλεψαν σκληρά και πέτυχαν πολύ καλά πράγματα. Επιπλέον, τόνισε πως χρειάζεται ωριμότητα από όλους, ούτως ώστε να παραμείνει η ομάδα σε υψηλό επίπεδο και να κάνει ένα μεγαλύτερο βήμα.

Πέφτει η αυλαία με αντίπαλο την ΑΕΚ

Το τελευταίο παιχνίδι του ΠΑΣ Γιάννινα για φέτος θα είναι με αντίπαλο την ΑΕΚ και θα διεξαχθεί στο γήπεδο των “Ζωσιμάδων” την Κυριακή, 30 Απριλίου 2017, στις 19:00.

Οι Γιαννιώτες είναι παντελώς αδιάφοροι, αλλά στοιχηματίζουμε πως θέλουν να κλείσουν τη σεζόν με μία νίκη και να ευχαριστήσουν τον κόσμο που θα βρεθεί στο γήπεδο.

Ο ΠΑΣ έκανε εκπληκτική πορεία στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος, αλλά στο δεύτερο έμεινε από δυνάμεις και έχασε το… τρένο των play offs. Παρόλα αυτά, το κίνητρο νίκης, απέναντι σε μία μεγάλη ομάδα όπως είναι η ΑΕΚ, παραμένει υψηλό.

Αφήστε μια απάντηση