ΠΑΣ Γιάννινα: Στην αναμονή για την ανακοίνωση παραμονής του Γιάννη Πετράκη

Το τελευταίο διάστημα τα δημοσιεύματα ήθελαν τον Γιάννη Πετράκη να αποχωρεί από τον πάγκο του ΠΑΣ Γιάννινα, αλλά όλα δείχνουν πως η κατάσταση έχει έρθει… τούμπα!

Ο Έλληνας τεχνικός το πιθανότερο είναι να συνεχίσει στον πάγκο της ομάδας της Ηπείρου, αφού υπήρξαν πολλά σημεία επαφής με τον ισχυρό άνδρα της ομάδας, Γιώργο Χριστοβασίλη.

Η τελική συμφωνία δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη, αλλά στον ΠΑΣ έχουν ήδη ξεκινήσει το σχεδιασμό της νέας σεζόν και όλα δείχνουν πως ο Γιάννης Πετράκης θα παραμείνει στο πόστο του. Εξάλλου, ο ίδιος ο προπονητής είχε δηλώσει εξαρχής πως προτεραιότητά του ήταν μία συζήτηση με τον πρόεδρο της ομάδας της Ηπείρου.

Αξίζει να σημειωθεί πως στον ΠΑΣ Γιάννινα έχει ήδη γίνει γνωστό πως η 26η Ιουνίου θα είναι η πρώτη ημέρα συνάντησης των παικτών και οι τελευταίοι θα περάσουν από ιατρικά και εργομετρικά τεστ.

Συνεχίζεται η… κατάρα των τερματοφυλάκων

Ο τερματοφύλακας του ΠΑΣ Γιάννινα, Κώστας Περιστερίδης, έπαθε ρήξη χιαστών στην προπόνηση και πέρασε την πόρτα του χειρουργείου. Ο ίδιος υποβλήθηκε σε επέμβαση και εξήλθε από το νοσοκομείο χωρίς κανένα απρόοπτο. Σα να μην έφτασε αυτό, στο φιλικό παιχνίδι του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Τηλυκράτη, το οποίο έλαβε χώρα στη Λευκάδα, ο νεαρός τερματοφύλακας του ΠΑΣ, Κολιοφούκας Νικόλαος, έπεσε άσχημα στο έδαφος στο 66ο λεπτό της αναμέτρησης και έχασε τις αισθήσεις του.

Μετά τον τραυματισμό του Νικόλαου Κολιοφούκα (του γύρισε η γλώσσα), υπήρξε μεγάλη ανησυχία για την υγεία του ποδοσφαιριστή. Τελικά, το ιατρικό επιτελείο του παρείχε τις πρώτες βοήθειες και ο νεαρός τερματοφύλακας ανέκτησε τις αισθήσεις του.

Ο Νικόλαος Κολιοφούκας μεταφέρθηκε προληπτικά στο νοσοκομείο, όπου και παρέμεινε όλο το βράδυ. Το πρωί πήρε εξιτήριο και πλέον είναι καλά στην υγεία του.

Για το τυπικό της υπόθεσης αξίζει να αναφέρουμε πως το φιλικό του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Τηλυκράτη, το οποίο διακόπηκε στο 66ο λεπτό, ολοκληρώθηκε με σκορ 2-1 υπέρ της ομάδας των Ιωαννίνων. Και τα δύο τέρματα του ΠΑΣ σημείωσε ο Λίλα.

Αφήστε μια απάντηση