Ο ΠΑΣ Γιάννινα περιμένει του “κομμένους” του ΠΑΟΚ

Στον ΠΑΣ Γιάννινα συνεχίζουν την αναζήτηση παικτών για την ενίσχυση του ρόστερ και το σίγουρο είναι πως θα γίνουν πολλές κινήσεις μέσα στην καλοκαιρινή προετοιμασία της ομάδας.

Στην ομάδα των Ιωαννίνων περιμένουν με ανυπομονησία και τους… κομμένους του ΠΑΟΚ, αφού θέλουν να πάρουν δανεικούς κάποιους παίκτες από τον “Δικέφαλο του Βορρά”.

Την περσινή σεζόν ο ΠΑΣ είχε στο ρόστερ του τον Ζάιρο, ο οποίος ανήκει στον ΠΑΟΚ. Ο συγκεκριμένος παίκτης είναι πολύ πιθανόν να δοθεί ξανά δανεικός και στην ομάδα της Ηπείρου θέλουν να τον εντάξουν ξανά στο δυναμικό τους. Εκτός από τον Ζάιρο, ο ΠΑΣ περιμένει και άλλους δανεικούς ποδοσφαιριστές από τον ΠΑΟΚ, οι οποίοι θα δοθούν αν προχωρήσει η μεταγραφή του Πασχαλάκη στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Μόλις ξεκαθαρίσει η συγκεκριμένη υπόθεση, ο ΠΑΣ θα κινηθεί για την απόκτηση κάποιων παικτών με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά, ούτως ώστε να ενισχυθεί το ρόστερ της ομάδας.

Ενδιαφέρον του ΠΑΣ για Πισκουλίτσι

Πριν λίγες ημέρες τα δημοσιεύματα ανέφεραν πως οι υπεύθυνοι του ΠΑΣ Γιάννινα εξετάζουν την περίπτωση του Αργεντινού μεσοεπιθετικού, Λεονάρντο Πισκουλίτσι.

Ο Πισκουλίτσι είναι 33 ετών και αναμένεται σύντομα να αποχωρήσει από τη βραζιλιάνικη Βιτόρια, στην οποία αγωνίζεται τους τελευταίους μήνες.

Η εφημερίδα “Live Sport” υποστήριξε πως η περίπτωση του Πισκουλίτσι εξετάζεται πολύ σοβαρά από τους ανθρώπους της ομάδας των Ιωαννίνων, αφού πρόκειται για έναν ποιοτικό και έμπειρο ποδοσφαιριστή και στοίχημα πως θα δώσει λύσεις σε αρκετές θέσεις.

Ο Πισκουλίτσι μπορεί να αγωνιστεί πίσω από τον επιθετικό και στα πλάγια της επίθεσης. Η ηλικία του δεν είναι απαγορευτική και στον ΠΑΣ θεωρούν πως είναι μία αρκετά καλή προσθήκη για το ρόστερ.

Στο ξεκίνημα της ποδοσφαιρικής του καριέρας ο Πισκουλίτσι θεωρούνταν από πολλούς ένα σπουδαίο ποδοσφαιρικό ταλέντο. Παρόλα αυτά, δεν κατάφερε να ανταπεξέλθει στις προσδοκίες και να κάνει το μεγάλο “μπαμ”. Για την ομάδα του ΠΑΣ, πάντως, αποτελεί μία καλή περίπτωση ποδοσφαιριστή.

Αξίζει να σημειωθεί πως κατά το παρελθόν ο Πισκουλίτσι έχει αγωνιστεί και με τη φανέλα της Ρίβερ Πλέιτ στο πρωτάθλημα Αργεντινής.

Αφήστε μια απάντηση