Πολλές δοκιμές στον ΠΑΣ Γιάννινα

Στις προπονήσεις του ΠΑΣ Γιάννινα λαμβάνουν μέρος και πολλά νέα πρόσωπα που βρίσκονται υπό δοκιμή. Το τεχνικό επιτελείο της ομάδας έχει επιλέξει ορισμένους νεαρούς ποδοσφαιριστές και ορισμένοι από αυτούς θα ενταχθούν στο ρόστερ, αν φυσικά πείσουν τον Γιάννη Πετράκη για τις ικανότητές τους.

Ένας από τους νεαρούς ποδοσφαιριστές που δοκιμάζεται στις προπονήσεις του “Άγιαξ της Ηπείρου” είναι ο Γιώργος Λίτσκας, ο οποίος την περσινή σεζόν αγωνίστηκε με τη φανέλα της Καβάλας.

Ο Λίτσκας είναι 22 ετών και αγωνίζεται ως επιθετικός. Την προηγούμενη σεζόν είχε 20 συμμετοχές στην Καβάλα και πέτυχε 8 γκολ. Αξίζει να σημειωθεί πως ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε και στο πρωτάθλημα της Super League με τη φανέλα του Πανθρακικού.

Από το “μικροσκόπιο” του τεχνικού επιτελείο του ΠΑΣ θα περάσει και ο νεαρός αριστερός μπακ Γιώργος Σερβιλάκης. Ο 20χρονος ποδοσφαιριστής προέρχεται από την ομάδα U20 του Παναθηναϊκού και ο Γιάννης Πετράκης θα κρίνει το κατά πόσο είναι έτοιμος να πάρει χρόνο συμμετοχής στη Super League.

Στις προπονήσεις και ο Μπετρά

Εκτός από τους δύο παραπάνω νεαρούς ποδοσφαιριστές, στις προπονήσεις του ΠΑΣ Γιάννινα συμμετέχει και ο Γάλλος επιθετικός Φρανκ Μπετρά.

Ο εν λόγω ποδοσφαιριστής είναι μόλις 20 ετών και μέχρι πρότινος ήταν στις ακαδημίες της αγγλικής ομάδας Σέφιλντ Γουένσντεϊ.

Ο 20χρονος επιθετικός αγωνίστηκε πέρυσι με τη φανέλα της U20 της αγγλικής ομάδας αλλά δεν κατάφερε να σταθεροποιηθεί στην ενδεκάδα. Στις πρώτες του προπονήσεις με τον ΠΑΣ Γιάννινα δεν έχει δείξει πολλά χαρίσματα, αλλά ο Γιάννης Πετράκης αναμένεται να του δώσει λίγες ακόμη ευκαιρίες.

Επιμένει για Ζάιρο ο ΠΑΣ

Στον ΠΑΣ Γιάννινα επιθυμούν την επιστροφή του Ζάιρο από τον ΠΑΟΚ, αλλά θα στοιχημάτιζε κανείς ότι αυτό είναι πολύ δύσκολο. Από την άλλη, οι Γιαννιώτες δε δείχνουν προς το παρόν κανένα ενδιαφέρον να εντάξουν στο ρόστερ τους τον Ουάρντα που παραχωρείται δανεικός από τον “Δικέφαλο του Βορρά”.

Τώρα που επέστρεψε ο Γιάννης Πετράκης αναμένεται να… τρέξουν τα μεταγραφικά, αφού ο Έλληνας τεχνικός θα αποφασίσει για τις κινήσεις που θα γίνουν στη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού.

Αφήστε μια απάντηση