Προσφυγή κατά του ΠΑΣ ο Πασχαλάκης

Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης κατέθεσε την προηγούμενη εβδομάδα προσφυγή κατά του ΠΑΣ Γιάννινα και ζήτησε να του καταβληθούν τα δεδουλευμένα και να μείνει ελεύθερος από την ομάδα.

Στοίχημα πως την κίνηση του Έλληνα τερματοφύλακα κανείς δεν την περίμενε και έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία στην ομάδα του “Άγιαξ της Ηπείρου”, αφού οι οφειλές προς τον Πασχαλάκη είναι μόλις 2360 ευρώ.

Ο 28χρονος “πορτιέρο” δεσμεύεται με συμβόλαιο με τον ΠΑΣ Γιάννινα μέχρι και το καλοκαίρι του 2018, αλλά η κίνησή του δείχνει πως θέλει να αποχωρήσει από την ομάδα και να αναζητήσει την τύχη του σε άλλες… πολιτείες. Παρόλα αυτά, η απόφασή του να καταθέσει προσφυγή κατά της ομάδας του μεταφράστηκε ως… αχαριστία από τους Γιαννιώτες.

Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης αγωνίστηκε βασικός στον ΠΑΣ την προηγούμενη περίοδο και με τις εμφανίσεις του προκάλεσε το ενδιαφέρον πολλών ομάδων. Μεταξύ αυτών ήταν και ο ΠΑΟΚ, ο οποίος έκανε κίνηση για την απόκτησή του. Ο ΠΑΣ ζήτησε ένα μεγάλο οικονομικό αντίτιμο για να παραχωρήσει τον βασικό του τερματοφύλακα και η μεταγραφή χάλασε.

Το γεγονός πως ο ΠΑΣ ζητούσε ένα μεγάλο οικονομικό αντίτιμο για να τον παραχωρήσει, φαίνεται πως δεν άρεσε στον Πασχαλάκη και έτσι ο τελευταίος έκανε προσφυγή κατά της ομάδας και ζητά την ελευθερία του.

Μετά την προσφυγή, η ομάδα των Ιωαννίνων εξέδωσε ανακοίνωση και χαρακτήρισε την κίνηση ως “ανεντιμότητα” και “αχαριστία”.

Στην ανακοίνωσή τους οι Γιαννιώτες αναφέρουν πως τους προκάλεσε μεγάλη έκπληξη η κίνηση του παίκτη, αφού ο ίδιος πριν μία εβδομάδα δήλωνε χαρούμενος στον ΠΑΣ και ανέφερε για την ομάδα της Ηπείρου πως του έδωσε την ευκαιρία να αναδείξει το ταλέντο του και τις ικανότητές του, τόσο εντός, όσο και εκτός συνόρων.

Η ανακοίνωση αναφέρει πως ο ποδοσφαιριστής έδειξε προφανή αχαριστία και προσέφυγε εναντίον της ομάδας, της διοίκησης, των προπονητών και εναντίον του κόσμου, που τον στήριξε και τον έκανε γνωστό σε Ελλάδα και Ευρώπη, για ένα ποσό 2360 ευρώ!

Η ανακοίνωση καταλήγει πως η ομάδα θα κοιτάξει το μέλλον και ο Αλέξανδρος ανήκει στο παρελθόν.

Αξίζει να σημειωθεί πως τις τελευταίες ημέρες ο Πασχαλάκης είναι απών από τις προπονήσεις του ΠΑΣ.

Αφήστε μια απάντηση