Νέο μεταγραφικό “χτύπημα” από τον ΠΑΣ

Ο Τζόναθαν Ροντρίγκες ήρθε στην Ελλάδα μέσα στην εβδομάδα και αμέσως ενσωματώθηκε στις προπονήσεις του ΠΑΣ Γιάννινα. Ο Αργεντινός ποδοσφαιριστής υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα της Ηπείρου για τα επόμενα δύο χρόνια και ανακοινώθηκε επίσημα.(Δείτε την ανακοίνωση).

Ο Ροντρίγκες την προηγούμενη σεζόν αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας της Αργεντινής με τη φανέλα της Τσακαρίτα και σε 23 ματς σημείωσε 5 γκολ. Ο ίδιος κατά το παρελθόν έχει περάσει από την Αρχεντίνος Τζούνιορ και την Lobos BUAP από το Μεξικό.

Ο 23χρονος επιθετικός ανακοινώθηκε επίσημα από τον ΠΑΣ Γιάννινα και έγινε γνωστό πως υπέγραψε συμβόλαιο 2,5 ετών.

Τζόναθαν Ροντρίγκες: “Ο ΠΑΣ έχει παράδοση σε ποδοσφαιριστές από τη χώρα μου”

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του ΠΑΣ Γιάννινα έκανε τις πρώτες του δηλώσεις ως μέλος της ομάδας και ανέφερε πως αισθάνεται πολύ ευχαριστημένος που θα αγωνιστεί στην Ελλάδα και τον ΠΑΣ, τονίζοντας πως η ομάδα της Ηπείρου έχει παράδοση σε αργεντινούς ποδοσφαιριστές.

Ο ίδιος ανέφερε πως θα κάνει τα πάντα για να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις της ομάδας και για να ικανοποιήσει τους φιλάθλους της, δίνοντας, μάλιστα, υπόσχεση για πολλά γκολ.

Ανακοίνωσε και Βενετικίδη

Εκτός από τον Τζόναθαν Ροντρίγκες, ο ΠΑΣ Γιάννινα ανακοίνωσε και την απόκτηση του 16χρονου ταλαντούχου τερματοφύλακα Θεόδωρου Βενετικίδη.

Ο νεαρός γκολκίπερ υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας 3 ετών με τους Γιαννιώτες και παρουσιάστηκε επίσημα από την ΠΑΕ.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 ανακοινώνει την υπογραφή συμβολαίου συνεργασίας 3 ετών με τον 16χρονο τερματοφύλακα Θοδωρή Βενετικίδη”.

Μετά την παρουσίασή του, ο νεαρός τερματοφύλακας έκανε δηλώσεις και ευχαρίστησε την οικογένεια του ΠΑΣ για την εμπιστοσύνη που του έδειξαν. Μάλιστα, ο ίδιος ανέφερε πως είχε αρκετές προτάσεις για να συνεχίσει την καριέρα του, αλλά η παρουσία του κ. Τσελιόπουλου στον ΠΑΣ και ο σεβασμός που τρέφει για τη δουλειά του, τον οδήγησαν στο να επιλέξει την ομάδα της Ηπείρου ως τον επόμενο σταθμό.

Ο Θοδωρής Βενετικίδης ανέφερε, επίσης, πως με υγεία και σκληρή δουλειά θα καταφέρει να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του ΠΑΣ.

Αφήστε μια απάντηση