Παρουσιάστηκαν τα μεταγραφικά αποκτήματα και οι νέες φανέλες του ΠΑΣ Γιάννινα

Ο ΠΑΣ Γιάννινα παρουσίασε τις φανέλες του για τη νέα σεζόν και τα μεταγραφικά αποκτήματα του καλοκαιριού, σε μία τελετή που έδωσαν το “παρών” διοίκηση, παίκτες, τεχνικό επιτελείο και πλήθος κόσμου και απεσταλμένων του Τύπου.

Μετά την τελετή παρουσίασης, ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, Γιώργος Χριστοβασίλης, έκανε δηλώσεις και αναφέρθηκε στη νέα σεζόν και στους στόχους της ομάδας.

Ο κ. Χριστοβασίλης ευχήθηκε η νέα χρονιά να είναι επιτυχημένη και να φέρει τον ΠΑΣ Γιάννινα ένα βήμα παραπάνω σε σχέση με τις προηγούμενες. Ο ίδιος τόνισε πως σε αυτό μπορεί να παίξει ρόλο και το γήπεδο της ομάδας, το οποίο ανακατασκευάστηκε και έτσι δεν θα υπάρξουν προβλήματα και παράπονα από τις ομάδες.

Για τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα του ΠΑΣ Γιάννινα ο Γιώργος Χριστοβασίλης ευχήθηκε να έχουν υγεία, να ανέβουν επίπεδο και να βοηθήσουν την ομάδα να πετύχει τους στόχους της μέσα στη σεζόν.

Κλείνοντας τις δηλώσεις του, ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΣ ευχαρίστησε τους δύο χορηγούς της ομάδας, οι οποίοι στηρίζουν την προσπάθειά της μέσα σε μία δύσκολη εποχή.

Από την πλευρά των παικτών δηλώσεις έκανε ο Μάρκος Βελλίδης, ο οποίος επέστρεψε στον ΠΑΣ Γιάννινα αυτό το καλοκαίρι. Ο έμπειρος τερματοφύλακας ευχαρίστησε τους χορηγούς και ευχήθηκε υγεία σε όλα τα παιδιά και επιτυχίες για την ομάδα. Επιπλέον, τόνισε πως δεν νιώθει νέο σώμα στον ΠΑΣ αλλά παλιό.

Ο Μάρκος Βελλίδης δήλωσε πως είναι πολύ χαρούμενος που επέστρεψε στην ομάδα που τον ανέδειξε και τόνισε πως όλοι μαζί θα καταφέρουν να πετύχουν σημαντικά πράγματα.

Δεύτερος αντίπαλος η ΑΕΚ

Μετά τη νίκη του επί του Αστέρα Τρίπολης στην πρώτη αγωνιστική της Super League, ο ΠΑΣ Γιάννινα θα φιλοξενήσει την ΑΕΚ στο δεύτερο παιχνίδι του πρωταθλήματος.

Ο αγώνας με την Ένωση είναι προγραμματισμένος για την Κυριακή το βράδυ και στοίχημα πως στον ΠΑΣ θέλουν να κάνουν το 2 στα 2 για να παραμείνουν στην πρώτη θέση της βαθμολογίας.

Αξίζει να σημειωθεί πως από το συγκεκριμένο ματς θα απουσιάσει ο Θοδωρής Μπέριος, ο οποίος έπαθε θλάση στην προπόνηση και θα μείνει εκτός δράσης για τουλάχιστον ένα μήνα.

Αφήστε μια απάντηση