Τουρνουά ποδοσφαίρου για τα προσφυγόπουλα από τον ΠΑΣ Γιάννινα

Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, σε συνεργασία με την “Ύπατη Αρμοστεία” του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες, διοργάνωσε ένα ποδοσφαιρικό καμπ. Στη διοργάνωση έδωσαν το “παρών” περισσότερα από 170 προσφυγόπουλα και τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να μάθουν τα μυστικά της μπάλας. 

Ο “Άγιαξ της Ηπείρου” έδειξε γι’ άλλη μία φορά τη στήριξή του προς τους πρόσφυγες και τις οικογένειές τους και με τη βοήθειά του τα παιδιά είχαν μία ημέρα χαράς και παιχνιδιού.

Ενοχλήσεις για τον Χαλκιαδάκη, θλάση για τον Ροντρίγκες

Ο Γιάννης Πετράκης συνεχίζει την προετοιμασία της ομάδας του για τον επόμενο αγώνα πρωταθλήματος και με την επιστροφή των διεθνών το ρόστερ είναι ξανά γεμάτο.

Παρόλα αυτά, ο Έλληνας τεχνικός έχει να αντιμετωπίσει και ορισμένα προβλήματα τραυματισμών, αφού ο Μπρούνο Χαλκιαδάκης και ο Τζόναθαν Ροντρίγκες ένιωσαν ενοχλήσεις στην προπόνηση της ομάδας.

Για τον πρώτο το πρόβλημα δεν φαίνεται να είναι σοβαρό, αλλά ο δεύτερος έπαθε θλάση και αναμένεται να απουσιάσει από τα γήπεδα για ένα μήνα.

Ο Τζόναθαν Ροντρίγκες υποβλήθηκε σε εξετάσεις την προηγούμενη Δευτέρα και τα αποτελέσματα δεν ήταν καλά. Ο Αργεντινός επιθετικός υπέστη θλάση και θα είναι “απών” από τους επόμενους αγώνες της ομάδας.

Από την άλλη, οι εξετάσεις του Μπρούνο Χαλκιαδάκη δεν έδειξαν κάτι το ανησυχητικό και το πιθανότερο είναι να δώσει το “παρών” στην αποστολή της ομάδας για τον εκτός έδρας αγώνα με τον Ατρόμητο.

Στο Περιστέρι συνεχίζει τις υποχρεώσεις του ο ΠΑΣ

Την επόμενη αγωνιστική του πρωταθλήματος, ο ΠΑΣ Γιάννινα θα αγωνιστεί στο Περιστέρι κόντρα στον Ατρόμητο. Η αναμέτρηση είναι για την 3η αγωνιστική της Super League και θα ξεκινήσει στις 18:15.

Ο ΠΑΣ βρίσκεται στην 4η θέση της βαθμολογίας με 4 πόντους και θέλει τη νίκη για να διατηρηθεί στις υψηλές θέσεις της κατάταξης.

Ο Γιάννης Πετράκης έχει να αντιμετωπίσει ορισμένα προβλήματα απουσιών, αλλά δεν θα δυσκολευτεί να παρατάξει μία ανταγωνιστική ομάδα. Εξάλλου, ο ΠΑΣ τη φετινή σεζόν φαίνεται να έχει ένα γεμάτο ρόστερ και επλίζουμε οι απουσίες να μην του στοιχίσουν.

Αφήστε μια απάντηση