Έτοιμος να κάνει τη ζημιά στη “Λεωφόρο” ο ΠΑΣ Γιάννινα

Ο ΠΑΣ Γιάννινα αντιμετωπίζει τον Παναθηναϊκό στο γήπεδο της “Λεωφόρου Αλεξάνδρας” και στοιχηματίζουμε πως θέλει να εκμεταλλευτεί τα πολλά προβλήματα των “Πρασίνων” και να αλώσει την έδρα τους.

Η ομάδα της Ηπείρου ταξίδεψε στην Αθήνα με 19 παίκτες στην αποστολή της και σε αυτή συμπεριλήφθησαν κανονικά οι Κόντε, Λίλα και Ναδάλες, αφού και οι τρεις ξεπέρασαν τα προβλήματά τους και προπονήθηκαν κανονικά τις τελευταίες ημέρες. Από την άλλη, εκτός αποστολής έμειναν οι τραυματίες Περιστερίδης και Ροντρίγκες, καθώς και ο ανέτοιμος Νικολιάς. Για αγωνιστικούς λόγους αποκλείστηκαν οι Αποστολόπουλος και Μπετρά.

Αναλυτικά, οι 19 παίκτες που επέλεξε ο Γιάννης Πετράκης είναι οι εξής:

Βελλίδης, Γιαννίκογλου, Μιχαήλ, Μπέριος, Μπουκουβάλας, Κοζορώνης, Μανθάτης, Καρανίκας, Βιδάλ, Γιάκος, Μαυροπάνος, Γαρουφαλιάς, Κόντε, Ναδάλες, Λίλα, Σολτάνι, Χαλκιαδάκης, Σκόνδρας και Τζημόπουλος.

Γιάννης Πετράκης: “Τα προβλήματα μπορεί να συσπειρώσουν τον Παναθηναϊκό”

Ο Γιάννης Πετράκης προειδοποίησε τους παίκτες του πως τα προβλήματα μπορεί να συσπειρώσουν τον Παναθηναϊκό και οι ίδιοι δεν θα πρέπει να σταθούν σε αυτά.

Ο τεχνικός του “Άγιαξ της Ηπείρου” ανέφερε σε δηλώσεις του πως οι παίκτες του ΠΑΣ Γιάννινα έχουν την ποιότητα να πάρουν θετικό αποτέλεσμα στον εκτός έδρας αγώνα με τους “Πράσινους”, αρκεί να είναι πιο επιθετικοί απ’ όσο ήταν την προηγούμενη αγωνιστική κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Ο Γιάννης Πετράκης δήλωσε πως όλη τη βδομάδα οι παίκτες δούλεψαν πάνω στις αδυναμίες τους και έγινε ανάλυση του τρόπου παιχνιδιού του Παναθηναϊκού, για να έχουν καλύτερη εικόνα για το τι θα αντιμετωπίσουν στο σαββατιάτικο ματς.

Ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννινα αναφέρθηκε και στο γεγονός πως η ομάδα του έχει πολλούς Έλληνες παίκτες στο ρόστερ της και τόνισε πως είναι υποχρέωση του ΠΑΣ να δουλεύει με αυτόν τον τρόπο. Μάλιστα, τόνισε πως αυτό έχει λειτουργήσει θετικά για την ομάδα, καθώς έχει στηθεί ένα καλό και ανταγωνιστικό σύνολο. Ο ίδιος ανέφερε πως το γεγονός αυτό τον κάνει ιδιαίτερα χαρούμενο, καθώς επιβεβαιώνεται η εμπιστοσύνη που δείχνει ο ίδιος και η διοίκηση της ομάδας στα ελληνόπουλα.

Αφήστε μια απάντηση