Ισοπαλία στη Βοιωτία και παράπονα από τον ΠΑΣ

Στο εναρκτήριο παιχνίδι για την 8η αγωνιστική της Super League, ΠΑΣ Γιάννινα και Λεβαδειακός ήρθαν ισόπαλοι με 1-1 στο δημοτικό στάδιο της Λειβαδιάς. Σκόρερ για την ομάδα των Ιωαννίνων ήταν ο Πέδρο Κόντε. Τα Γιάννενα, μετά από αυτή τους την ισοπαλία, πέρασαν στην ένατη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Αξίζει να σημειωθεί πως οι Γιαννιώτες είχαν παράπονα από τη διαιτησία μετά το τέλος του αγώνα, αφού θεωρούσαν πως τους ακυρώθηκε κανονικό γκολ.

Η εξέλιξη της αναμέτρησης

Ο ΠΑΣ Γιάννινα μπήκε δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και μόλις στο 5ο λεπτό δημιούργησε την πρώτη του κλασική ευκαιρία όταν ο Χαλκιαδάκης βρέθηκε από τη δεξιά πλευρά, έκανε την σέντρα με τον Ναδάλες να πιάνει την κεφαλιά αλλά η μπάλα πέρασε δίπλα από το δοκάρι των γηπεδούχων. Στη συνέχεια ο ΠΑΣ έδωσε την κατοχή στον Λεβαδειακό και προσπαθούσε να δημιουργήσει ευκαιρίες στην αντεπίθεση.

Από την άλλη, ο Λεβαδειακός μεν είχε την κατοχή, ωστόσο δεν μπορούσε να δημιουργήσει ευκαιρίες. Μάλιστα, ο “Άγιαξ της Ηπείρου” στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου κατάφερε να ανοίξει το σκορ, έπειτα από σουτ έξω από την περιοχή του Πέδρο Κόντε και πήγε στα αποδυτήρια προηγούμενος με 0-1.

Ο ΠΑΣ δημιούργησε την πρώτη ευκαιρία και στο δεύτερο ημίχρονο. Συγκεκριμένα, μόλις στο 47ο λεπτό η κεφαλιά του Κόντε πέρασε πάνω από το τέρμα του Λεβαδειακού. Στο 63ο λεπτό, όμως, μετά από τη σέντρα του Τσαμπούρη, ο Γιακουμάκης πήρε την κεφαλιά, νίκησε το τερματοφύλακα των Ιωαννίνων και έφερε την αναμέτρηση στα ίσα.

Στο 73ο λεπτό, ύστερα από εκτέλεση φάουλ, ο Μαυροπάνος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, όμως ο διαιτητής της αναμέτρησης ακύρωσε το τέρμα καταλογίζοντας φάουλ. Στο 74ο λεπτό ο Μπραντάο έκανε την κεφαλιά αλλά η μπάλα πέρασε άουτ. Αυτή ήταν και η τελευταία καλή στιγμή του αγώνα, ο οποίος ολοκληρώθηκε ισόπαλος με 1-1.

Πετράκης: “Υπήρξε αλλοίωση αποτελέσματος”

Σε δηλώσεις που έκανε ο προπονητής των Ιωαννίνων, Γιάννης Πετράκης, θεωρεί ότι το αποτέλεσμα αδίκησε την ομάδα του. ο ίδιος δήλωσε πως ο ΠΑΣ είχε καλή προσέγγιση του αγώνα και κατάφερε να κρατήσει τον Λεβαδειακό έξω από την περιοχή του. Μάλιστα, τόνισε πως από τη στιγμή που δεν κέρδισε ο ΠΑΣ την αναμέτρηση, το καλό ήταν πως έφυγε με το βαθμό της ισοπαλίας από μία δύσκολη έδρα.

Για το ακυρωθέν γκολ της ομάδας του ο κ. Πετράκης δήλωσε πως είδε το βίντεο και ανέφερε πως ακυρώθηκε κανονικό γκολ από την ομάδα του, σε ένα σημείο του παιχνιδιού που αν μετρούσε στοίχημα πως τα πράγματα θα ήταν αλλιώς.

Αφήστε μια απάντηση