ΠΑΣ Γιάννινα: Παίζει με Ξάνθη ο Χαλκιαδάκης

Ο ΠΑΣ Γιάννινα υποδέχεται την Ξάνθη στην αυλαία της δωδέκατης αγωνιστικής. η αναμέτρηση είναι προγραμματισμένη για το Σάββατο 25 Νοεμβρίου στις 15:00 ώρα Ελλάδας. Διαιτητής του αγώνα ορίστηκε από την ΕΠΟ να είναι ο κύριος Καραντώνης και θα έχει βοηθούς τους Καραγκιοζόπουλο και Δημητριάδη.

Η Ξάνθη βρίσκεται στην πέμπτη θέση του βαθμολογικού πίνακα με 16 βαθμούς. Στις εκτός έδρας αναμετρήσεις η ακριτική ομάδα έχει σε πέντε παιχνίδια, δύο ήττες και τρεις νίκες. Τον τελευταίο μήνα ειδικά στοιχηματίζουμε πως αποτελεί μία από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες της κατηγορίας.

Από την άλλη ο ΠΑΣ θέλει να συνεχίσει την καλή εικόνα που είχε στην αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό. Εκεί είχε έρθει ισόπαλος με 1-1 αλλά πραγματοποίησε μία από τις καλύτερες φετινές του εμφανίσεις. Η ομάδα των Ιωαννίνων βρίσκεται στην ένατη θέση της βαθμολογίας με 14 βαθμούς, ενώ εντός έδρας παραμένει αήττητος καθώς σε πέντε αναμετρήσεις μετράει δύο νίκες και τρεις ισοπαλίες.

Η προϊστορία μεταξύ των δύο ομάδων δείχνει πως τα περισσότερα παιχνίδια έρχονται ισόπαλα. Σε 10 αναμετρήσεις με γηπεδούχο τον ΠΑΣ, τα Γιάννινα έχουν δύο νίκες, η Ξάνθη μία και εφτά παιχνίδια έχουν έρθει ισόπαλα.

Το παρών στην αναμέτρηση θα δώσει κανονικά ο επιθετικός της ομάδας, Μπρούνο Χαλκιαδάκης. Ο Χαλκιαδάκης δεν αγωνίστηκε στην αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό λόγω τραυματισμού. Ο επιθετικός ωστόσο ξεπέρασε πλήρως τον τραυματισμό του και συμμετείχε κανονικά στις προπονήσεις της ομάδας. Ο Χαλκιαδάκης αποτελεί βασικό στέλεχος των Ιωαννίνων καθώς έχει αγωνιστεί σε έντεκα αναμετρήσεις και έχει πετύχει δύο τέρματα ενώ έχει μοιράσει και δύο ασίστ. Από την άλλη αμφίβολη παραμένει η συμμετοχή του Νικολιά.

Στην προπόνηση που έγινε την Πέμπτη 23 Νοεμβρίου, ο προπονητής του ΠΑΣ, Γιάννης Πετράκης, έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στην επιθετική λειτουργία της ομάδας του. Η προπόνηση περιελάβανε κατοχή και κυκλοφορία της μπάλας σε μικρό χώρο και αρκετά τελειώματα. Τέλος η προπόνηση έκλεισε με το καθιερωμένο διπλό.

Γνωστές έκανε η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα τις τιμές των εισιτηρίων για την αναμέτρηση με την Ξάνθη. Συγκεκριμένα τα εισιτήρια ξεκινούν από δέκα ευρώ και φτάνουν τα 25 ευρώ. Δέκα ευρώ έχουν στις θύρες 9 και 10, είκοσι ευρώ στις θύρες 3-4-6 ενώ 25 ευρώ είναι για την VIP θύρα του γηπέδου.

 

Αφήστε μια απάντηση