Τέταρτη συνεχόμενη ισοπαλία για τον ΠΑΣ Γιάννινα

Ο ΠΑΣ Γιάννινα ήρθε ισόπαλος με την Λαμία με 1-1. Μάλιστα αυτή είναι η τέταρτη συνεχόμενη ισοπαλία για την ομάδα των Ιωαννίνων με το ίδιο τελικό αποτέλεσμα. Σκόρερ για τον ΠΑΣ ήταν ο Μαυροπάνος. Μετά την νέα ισοπαλία ο ΠΑΣ βρίσκεται στην όγδοη θέση του βαθμολογικού πίνακα με 17 βαθμούς.

Η εικόνα της αναμέτρησης

Ο ΠΑΣ από την αρχή είχε την κατοχή της μπάλας και προσπαθούσε να βρει διαδρόμους προς την εστία της Λαμίας, ωστόσο δύσκολα έφτανε σε αυτή. Από την άλλη η Λαμία προσπαθούσε να χτυπήσει κυρίως σε αντεπιθέσεις. Στο 13ο λεπτό μετά από κόρνερ του Πίτι, η μπάλα έφτασε στον Βασιλαντωνόπουλο, οποίος έκανε το σουτ, όμως ο Βελλίδης το απέκρουσε. Στο 20ο λεπτό το σουτ του Μπλάζιτς πέρασε άουτ. Στο 28ο λεπτό οι Κόντε και Γιάκος συνδυάστηκαν στην περιοχή της Λαμίας αλλά το σουτ του Γιάκου έβγαλε σε κόρνερ ο Μελίσσας. Στο 33ο λεπτό ο Γιάκος έβγαλε τον Κόντε απέναντι από τον Μελίσσα, οποίος έβγαλε το τετ α τετ. Στο 39ο λεπτό ο Παπαργυρίου έδωσε, από αριστερά, στον Βασιλαντωνόπουλο οποίος έκανε το σουτ, όμως ο Βελλίδης μπλόκαρε την μπάλα. Έτσι με σκορ 0-0 οδηγήθηκαν οι δύο ομάδες στα αποδυτήρια.

Στην επανάληψη η Λαμία στο 56ο λεπτό προσπάθησε να ανοίξει το σκορ με σουτ του Πίτι αλλά ο Βελλίδης απέκρουσε με διπλή προσπάθεια. Στο 64ο λεπτό ο ΠΑΣ κέρδισε κόρνερ. Ο Ναδάλες το εκτέλεσε και ο Μαυροπάνος με κεφαλιά έκανε το 1-0. Δύο λεπτά αργότερα το σουτ του Χαλκιαδάκη πέρασε ελάχιστα άουτ. Στο 77ο λεπτό μετά από φάουλ του Πίτι, ο Τσούκαλος με κεφαλιά νίκησε τον Βελλίδη και έκανε το 1-1. Στο 89ο λεπτό μετά από γύρισμα του Ναδάλες, ο Μαυροπάνος έκανε την προβολή αλλά ο Μελίσσας απομάκρυνε με δυσκολία. Στο 92ο λεπτό μετά από φάση διαρκείας η μπάλα έφτασε στον Γιάκο οποίος έκανε το “γυριστό” όμως ο Μελίσσας, με υπερένταση, απομάκρυνε σε κόρνερ.

Γιάννης Πετράκης: “Μας στενοχωρεί το τελικό αποτέλεσμα”

Σε δηλώσεις που έκανε ο προπονητής του ΠΑΣ, Γιάννης Πετράκης, τόνισε πως τον στενοχωρεί το τελικό αποτέλεσμα καθώς ο ΠΑΣ ήταν ανώτερος σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. Τόνισε πως είναι το τρίτο συνεχόμενο εντός έδρας παιχνίδι που η ομάδα του δεν πήρε την νίκη. Τέλος θεωρεί πως παρότι για μία ακόμη αγωνιστική ο ΠΑΣ είναι καλύτερος από τον αντίπαλο δεν μπόρεσε να πάρει τους τρεις βαθμούς αλλά γενικά έμεινε ικανοποιημένος από την συνολική παρουσία των παικτών του.

Δείτε τα γκολ της αναμέτρησης.

Αφήστε μια απάντηση