ΠΑΣ Γιάννινα: Του στοίχησαν οι απουσίες

Ο ΠΑΣ Γιάννινα παρατάχθηκε στο “Γεώργιος Καραϊσκάκης” με αρκετές απουσίες. Αυτό στοίχησε στην ομάδα των Ιωαννίνων καθώς γνώρισε την ήττα από τον Ολυμπιακό με 1-0. Παρότι ο ΠΑΣ στο πρώτο ημίχρονο δεν απειλήθηκε, σχεδόν καθόλου, στην επανάληψη δεν μπορούσε να κρατήσει εύκολα την μπάλα με συνέπεια να κλειστεί στα καρέ του. Μετά την ήττα αυτή, η ολοκλήρωση του πρώτου γύρου του πρωταθλήματος της SuperLeague, βρήκε τον ΠΑΣ στην ένατη θέση του βαθμολογικού πίνακα με 17 βαθμούς.

Δεν απειλήθηκε, ούτε απείλησε

Στο πρώτο ημίχρονο ο ΠΑΣ Γιάννινα κρατούσε με ευκολία το 0-0, καθώς έκλεινε όλους τους διαδρόμους προς την εστία του Γιαννίκογλου. Οι μοναδικές στιγμές που δέχθηκε πίεση στο πρώτο μέρος προήλθαν από στημένες φάσεις. Στο 3ο λεπτό το απευθείας φάουλ του Φορτούνη, έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ ο Γιαννίκογλου. Στο 16ο λεπτό το απευθείας φάουλ, και πάλι του Φορτούνη, βρήκε στο τοίχος και πέρασε πάνω από την εστία του ΠΑΣ. Στο 35ο λεπτό το φάουλ του Γιάκου πέρασε ψηλά άουτ. Στο 44ο λεπτό το σουτ του Φορτούνη μπλόκαρε εύκολα ο Γιαννίκογλου. Έτσι οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με τον ΠΑΣ να κρατάει εύκολα το μηδέν.

Κλείστηκε στα καρέ του στην επανάληψη

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΠΑΣ δεν μπορούσε να κρατήσει την μπάλα, με αποτέλεσμα να κλειστεί στην περιοχή του. Στο 50ο λεπτό ο Οφόε έδωσε στον Ανσαριφάντ, οποίος έκανε το σουτ αλλά η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ. Στο 58ο λεπτό το σουτ του Φορτούνη δεν απείλησε τον Γιαννίκογλου. Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Ρομάο, έδωσε στον Μάριν οποίος με σουτ νίκησε τον Γιαννίκογλου και έκανε το 1-0. Στο 73ο λεπτό ο Ανσαριφάντ βρέθηκε απέναντι από τον Γιαννίκογλου αλλά η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας του. Ο ΠΑΣ στην συνέχεια δεν μπόρεσε να απειλήσει τον Ολυμπιακό, με αποτέλεσμα να γνωρίσει την ήττα.

Γιάννης Πετράκης: “Είμαι ευχαριστημένος από την αμυντική λειτουργία”

Σε δηλώσεις που έκανε μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης ο τεχνικός του ΠΑΣ, Γιάννης Πετράκης, τόνισε ότι έμεινε ικανοποιημένος με την αμυντική λειτουργία που είχε η ομάδα του. Αντίθετα δεν είδε αυτά που ήθελε στο επιθετικό κομμάτι. Τέλος θεωρεί, πως πριν γίνει το 1-0 η ομάδα του έλεγχε αμυντικά το παιχνίδι.

Αφήστε μια απάντηση