“Διαστημικός” ΠΑΣ Γιάννινα, συνέτριψε τον Λεβαδειακό

Ο ΠΑΣ Γιάννινα αντιμετώπισε τον Λεβαδειακό για την ρεβάνς των δύο ομάδων για το Κύπελλο Ελλάδας. Η ομάδα των Ιωαννίνων παίζοντας εκπληκτικό ποδόσφαιρο, διέλυσε τον Λεβαδειακό με 4-0 και κατάφερε να ανατρέψει το σκορ του πρώτου παιχνιδιού. Ο ΠΑΣ με συνολικό σκορ 4-1 προκρίθηκε στην φάση των “8” του Κυπέλλου Ελλάδας. Σκόρερ για τον “Άγιαξ της Ηπείρου” ήταν οι Κόντε, ο οποίος σημείωσε δύο τέρματα, Τζημόπουλος και Γαρουφαλιάς.

Πέτυχε από δύο τέρματα σε κάθε ημίχρονο

Ο ΠΑΣ Γιάννινα από την αρχή της αναμέτρησης είχε τον πλήρη έλεγχο του παιχνιδιού και προσπαθούσε να γίνει απειλητικός προς την εστία του Λεβαδειακού. Από την άλλη, ο Λεβαδειακός προσπαθούσε, κυρίως, να χτυπήσει σε αντεπιθέσεις. Στο 30ο λεπτό μετά από εκτέλεση κόρνερ του Βιδάλ, ο Τζημόπουλος με προβολή, από κοντινή απόσταση, έκανε το 1-0. Στο 37ο λεπτό το σουτ του Κόντε κατέληξε στο δοκάρι του Σωτηρίου. Ένα λεπτό αργότερα, ο Γιάκος έκανε συρτή σέντρα από δεξιά και ο Κόντε, ο οποίος ήταν ξεχασμένος από τους αμυντικούς του Λεβαδειακού, έκανε το σουτ και διαμόρφωσε το 2-0. Λίγο πριν την ολοκλήρωση του πρώτου ημιχρόνου, ο ΠΑΣ σπατάλησε ακόμη μία ευκαιρία με τον Μπετρά.

Στο δεύτερο μέρος, ο Λεβαδειακός στοίχημα πως προσπάθησε να μπει στο “κυνήγι” της πρόκρισης, όμως ο Ιωαννίδης με σουτ δεν κατάφερε να νικήσει τον Περιστερίδη. Μετά την ευκαιρία του Λεβαδειακού, ο ΠΑΣ ξαναπήρε τον έλεγχο του παιχνιδιού και δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στον αντίπαλό του. Στο 79ο λεπτό ο Μπουκουβάλας τροφοδότησε τον Κόντε και αυτός με ωραίο διαγώνιο σουτ έκανε το 3-0. Στο 91ο λεπτό ο Μανθάτης έκανε την σέντρα από δεξιά και ο Γαρουφαλιάς με σουτ διαμόρφωσε το τελικό 4-0.

Γιάννης Πετράκης: “Πήραμε πανάξια την πρόκριση”

Σε δηλώσεις που έκανε ο τεχνικός του ΠΑΣ Γιάννινα, Γιάννης Πετράκης, τόνισε πως η ομάδα του ήταν αυτή που δικαιούταν την πρόκριση στην επόμενη φάση του θεσμού καθώς και στις δύο αναμετρήσεις ήταν καλύτερη από τον αντίπαλό της. Έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του, επειδή έδωσαν την ψυχή τους στον αγωνιστικό χώρο και τέλος, ευχαρίστησε του οπαδούς της ομάδας, οι οποίοι έδωσαν δυναμικό παρών και βοήθησαν τον ΠΑΣ να πετύχει την ανατροπή.

Επιστροφή στο πρωτάθλημα

Ο ΠΑΣ Γιάννινα, πλέον, καλείται να αφήσει πίσω του την μεγάλη νίκη που πέτυχε και να επικεντρωθεί στο πρωτάθλημα. Εκεί ο ΠΑΣ αντιμετωπίζει την ΑΕΚ εκτός έδρας για την 17η αγωνιστική του πρωταθλήματος της SuperLeague. Η αναμέτρηση είναι προγραμματισμένη για την Κυριακή 14 Ιανουαρίου και θα ξεκινήσει στις 19:30.

Αφήστε μια απάντηση